ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούνα Μπιανκάρντι κατά Νεϊμάρ: «Φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με έναν σαν εσένα»

Μπρούνα Μπιανκάρντι κατά Νεϊμάρ: «Φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με έναν σαν εσένα»
Instagram

Η έγκυος σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, ξέσπασε κατά του Βραζιλιάνου, μετά το βίντεο που τον δείχνει με άλλες γυναίκες σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο Νεϊμάρ έχει ανοίξει νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πρόσφατα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, ωστόσο στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός για το Champions League Ασίας έβγαλε πολλά νεύρα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν αποκλείεται να οφείλονται και στα νέα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη σχέση του με την Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί σε λίγο καιρό.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη ότι ο Βραζιλιάνος άσος «απήλαυσε» την συντροφιά δύο γυναικών στην Ισπανία, με το σχετικό δημοσίευμα να κάνει λόγο για «ιδιαίτερη στοργή και τρυφερότητα».

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Νεϊμάρ: «Καλό απόγευμα. Έχω επίγνωση του τι συνέβη και για άλλη μια φορά είμαι απογοητευμένη. Αλλά στο τελευταίο μέρος της εγκυμοσύνης μου, η προσοχή και οι ανησυχίες μου στρέφονται αποκλειστικά στην κόρη μου και αυτό είναι το μόνο που θα σκεφτώ προς το παρόν. Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα».

Και συνεχίζοντας σε πιό έντονο ύφος, συμπλήρωσε: «Φαντάσου την κόρη σου στα 18, να βγαίνει με ένα αγόρι σαν εσένα, με τον χαρακτήρα και την φήμη σου. Θα δεχόσουν τον φίλο της; Αν η απάντηση είναι όχι, άρχισε να φέρεσαι στις κόρες των άλλων όπως θα ήθελες να φέρονται στις κόρες σου»!

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι αρχίζει να ενοχλείται σφόδρα από τις «περιπέτειες» του Νεϊμάρ, παρά το γεγονός ότι - σύμφωνα με την ισπανική «AS»- έχει αποδεχθεί ένα «σύμφωνο απιστίας». Αυτή η άτυπη συμφωνία προβλέπει ότι ο Βραζιλιάνος «θα πρέπει να είναι διακριτικός, να παίρνει προφυλάξεις στις σεξουαλικές του σχέσεις και να μην φιλιέται στο στόμα».