ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έβαλε τα γέλια με βίντεο για την 8η «Χρυσή Μπάλα» του Λιονέλ Μέσι

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έβαλε τα γέλια με βίντεο για την 8η «Χρυσή Μπάλα» του Λιονέλ Μέσι
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η απίθανη αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε βίντεο δημοσιογράφου που αντέδρασε έντονα στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο σπουδαίος Αργεντινός κατέκτησε για όγδοη φορά τη Χρυσή Μπάλα κι έγραψε άλλη μια σπουδαία σελίδα στη σπουδαία καριέρα του.

Στην λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Théâtre du Châtelet», ο «Pulga» απέδειξε ότι είναι ο «Μίδας» του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μέσι κατάφερε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα στην πρώτη του χρονιά που βρίσκεται εκτός Ευρώπης. Μάλιστα, την ανακοίνωση του νικητή έκανε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός έγινε ο μοναδικός με 8 τρόπαια, τέσσερα εκ των οποίων τα έχει κατακτήσει έχοντας ως αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ακολουθεί με 5.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral η αντίδρασή του σε βίντεο δημοσιογράφου που κατακρίνει την επιλογή να δοθεί η φετινή Χρυσή Μπάλα στον Λιονέλ Μέσι.

«Γεια σας φίλοι. Αυτό που ξέραμε, συνέβη. Θα έδιναν άλλη μια Χρυσή Μπάλα στον Μέσι. Πήγε να αποσυρθεί στο Μαϊάμι, αλλά φαινόταν ήδη σαν να έχει αποσυρθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ναι, ωραία, αλλά με έξι πέναλτι υπέρ τους.

Το Μουντιάλ ήταν πριν από 10 μήνες, είμαστε στον Νοέμβριο. Ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες, αλλά θα έπρεπε να έχει πέντε, έχει τη Χρυσή Μπάλα του Ινιέστα, του Τσάβι και του Λεβαντόβσκι που κέρδισε έξι τρόπαια σε μια σεζόν κι ο Χάαλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ όλων φέτος» είπε ο δημοσιογράφος της AS.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε κάτω από αυτό το βίντεο με τέσσερα emoji που γελάνε, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά αν συμφωνεί ή όχι με την απόψη του Τόμας Ρονσέρο.