ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατζούν: Ο Mr. Survivor επιβεβαίωσε τη συνάντηση για αγορά ομάδας από την Ελλάδα

Ατζούν: Ο Mr. Survivor επιβεβαίωσε τη συνάντηση για αγορά ομάδας από την Ελλάδα

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, θέλει ομάδα να «ψήνει» παίκτες για την αγγλική Χαλ και φαίνεται πως την βρήκε στην Ελλάδα. 

Η φημολογία για την προσπάθεια του γνωστού παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, να αγοράσει ελληνική ομάδα επιβεβαιώνεται.

Από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της αγγλικής Χαλ, ο οποίος σε δηλώσεις του στην Τουρκία, υποστήριξε πως είχε συνάντηση στην Ελλάδα με πρόεδρο ομάδας για να προχωρήσει στην αγορά της.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνέντευξή του στην τουρκική ιστοσελίδα «ajansspor.com» αφού μίλησε για τη Χαλ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, αλλά και για την συνεργασία που έχει με την Φενέρ, αποκάλυψε ότι θέλει να αγοράσει μια ομάδα στην οποία θα στέλνει παίκτες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε ανταγωνιστικό επίπεδο και επισήμανε πως η Ελλάδα είναι ο πρώτος στόχος.

«Είμαστε πολύ κοντά στην αγορά ενός άλλου συλλόγου. Αποφασίσαμε ότι η Ιρλανδία δεν είναι κατάλληλη για αυτό. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και η Ελλάδα έρχεται πρώτη. Πέταξα κάπου για μια συνάντηση την Τρίτη το πρωί και προσπάθησα να αγοράσω έναν σύλλογο που θα μας ήταν πολύ χρήσιμος για να δοκιμάσουμε όλα τα καλά ταλέντα που βρήκαμε. Η ομάδα μου έχει τη δύναμη να φέρει τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά πώς μπορώ να φέρω τρεις επιθετικούς στη Χαλ για παράδειγμα; Είναι αδύνατο. Γι’ αυτό χρειάζεται άλλος σύλλογος».

Η πρώτη ομάδα που φάνηκε να ενδιαφέρει τον Τούρκο επιχειρηματία ήταν ο Ατρόμητος, η διοίκηση του οποίου δεν διέψευσε τις φήμες.

Ωστόσο, πριν μερικές ημέρες, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98,6», είχε αναφέρει:

«Δεν θα διαψεύσω ότι υπήρχε δείπνο με τον κύριο Ατζούν και τους συνεργάτες του. Προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη -αν δεν κάνω λάθος- το βράδυ. Δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε, γιατί έθεσα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο επόμενο Survivor. Αλλά, μου είπε λόγω ηλικίας δεν μπορείς και του είπα: “Όχι, εγώ αισθάνομαι 30 χρονών, έχω τέτοιες δυνάμεις».