ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί ενδιαφέρεται για τον Ατρόμητο – Όσα λένε στο Περιστέρι

Super League Ατρόμητος
Intime News

Super League: Ενδιαφέρον για την αγορά του Ατρομήτου έχει εκδηλώσει ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την είσοδο του στο αγγλικό ποδόσφαιρο με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Χαλ, ο Τούρκος παραγωγός ενδιαφέρεται και για την αγορά μιας ελληνικής ομάδας.

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για την ΠΑΕ Ατρόμητος, ωστόσο όπως αναφέρουν στο Περιστέρι, το μόνο που υπήρξε ήταν μια εκδήλωση ενδιαφέροντος, μέσω τρίτων και τίποτα προχωρημένο.

Συγκεκριμένα, από τον Ατρόμητο, υπογράμμιζαν ότι: «αυτό που έχει συμβεί και ισχύει είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Τούρκου επιχειρηματία μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να φανεί αν υπάρχει έδαφος να εμπλακεί στην ομάδα. Αυτό και μέχρι εκεί. Ούτε συμφωνία υπάρχει, ούτε φυσικά είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Ο,τι υπάρχει είναι σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και όχι φυσικά τόσο προχωρημένο όσο παρουσιάστηκε».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό υπήρξε δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ο Ατζούν βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της ιρλανδικής Σέλμπουρν, με τη διαδικασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.