ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κίνηση για τον Φραν Ναβάρο από την Πόρτο (vids)

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κίνηση για τον Φραν Ναβάρο από την Πόρτο (vids)
EPA/RICARDO NASCIMENTO, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Σε επαφές με την Πόρτο για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο φέρεται πως βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι».

Ανατροπή στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού προκάλεσε η κλήση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην Εθνική Μαρόκο ενόψει του επερχόμενου Κόπα Άφρικα. Οι Πειραιώτες έχουν πλέον ως βασικό στόχο για τον Ιανουάριο την απόκτηση ενός επιθετικού και θα ήθελαν να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, αφού πρόθεση είναι ο νεοαποκτηθείς φορ να μπει άμεσα.

Βλέπετε, τη δεδομένη στιγμή, ο Κάρλος Καρβαλιάλ κάνει τα πλάνα του υπολογίζοντας στον Στέφαν Γιόβετιτς και τον Αλγκασίμ Μπα, από τη δεύτερη ομάδα, μια και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προέρχεται από πρόβλημα και δεν θα είναι διαθέσιμος για τις πρώτες «μάχες» του 2024 για τους Πειραιώτες.

Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Πέδρο Άλβες έχει συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός εμφανίζεται κοντά στην απόκτηση ενός φορ. Ο λόγος γίνεται για τον Φραν Ναβάρο, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο, αλλά δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και για τον λόγο αυτό αναζητά τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του.

Ο 25χρονος έχει γεννηθεί στην Βαλένθια και έκανε τα πρώτα του… βήματα στα τμήματα υποδομής των «νυχτερίδων», χωρίς ωστόσο να πάρει το… χρίσμα για την πρώτη ομάδα. Η Ζιλ Βιθέντε τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα από δύο σεζόν, η Πόρτο έβγαλε 7.000.000 ευρώ από τα ταμεία της για τον αποκτήσει, όμως, η παρουσία των Ταρέμι και Εβανίλσον του… φρέναρε την πορεία.

Ο ποδοσφαιριστής συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ και αμέσως μόλις λήφθηκε η απόφαση για την απόκτησή του, ο Πέδρο Άλβες ξεκίνησε τις επαφές με τους «Δράκους», ούτως ώστε να προχωρήσει το deal και ο παίκτης να κλείσει άμεσα.

Οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες έχουν ενταθεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και δεν αποκλείεται άμεσα να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα ισχυρό «όπλο» στις επαφές, την παρουσία του Πέδρο Άλβες που γνωρίζει πολύ καλά τη διοίκηση των συμπατριωτών του.

Σχετικές ειδήσεις