ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Σάλος με το βίντεο της μητέρας του για την κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό

Ντάνι Άλβες: Σάλος με το βίντεο της μητέρας του για την κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό
Instagram

Viral έχει γίνει το βίντεο της μητέρας του Ντάνι Άλβες, το οποίο δείχνει την κοπέλα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό, να διασκεδάζει και να λέει πως θέλει να γίνει διάσημη.

Η Λούσια Άλβες, μητέρα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκάλυψε την κοπέλα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό, παρόλο που η υπόθεση παραμένει υπό δικαστικό απόρρητο.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του Ντάνι Άλβες επιτέθηκε στη γυναίκα και αναρωτήθηκε αν υπέφερε πραγματικά, ζητώντας και αποζημίωση.

Δείχνει φωτογραφίες και βίντεο της νεαρής να διασκεδάζει σε μπαρ και πάρτι τους τελευταίους μήνες, αλλά και ένα που φέρεται να είναι με μια ξαδέρφη της και να λέει πως θέλει να γίνει διάσημη.

Ο Ντάνι Άλβες κατηγορείται από μία 24χρονη γυναίκα για βιασμό, κατά τη διάρκεια της 30ης Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, στο μπάνιο του χώρου VIP.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη.

Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών, ενώ η δίκη έχει οριστεί για την 5η Φεβρουαρίου.

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας του Ντάνι Άλβες:

Σχετικές ειδήσεις