ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Ορίστηκε η δίκη με την κατηγορία του βιασμού

Ντάνι Άλβες: Ορίστηκε η δίκη με την κατηγορία του βιασμού

Στις αρχές Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Ντάνι Άλβες, ο οποίος βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα χρόνο στη φυλακή.

Η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι τη βίασε σε νυχτερινό κέντρο τον Δεκέμβριο του 2022, θα γίνει στις 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (20/12) το δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου και θα λάβει χώρα η διαδικασία.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη. Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Φυλάκιση 12 ετών και αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά η κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό

Λίγες μέρες νωρίτερα η δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Έστερ Γκαρθία, εξέδωσε έγγραφο κατηγορίας στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης, στο οποίο ανακοίνωσε τα αιτήματα και τις εγγυήσεις που ζητάει η νεαρή κοπέλα.

Συγκεκριμένα, αιτείται τη 12ετή φυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, χρηματική αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ, την απαγόρευση επικοινωνίας του Βραζιλιάνου μαζί της, αλλά και περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους για 22 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ