ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: «Με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει» - Η κατάθεση της καταγγέλλουσας

Dani Alves
EPA/Rungroj Yongrit

Ντάνι Άλβες: Η νεαρή κοπέλα που κατηγορεί τον Βραζιλιάνο «σταρ» συγκλονίζει με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έδωσε στην κατάθεση της.  

Προφυλακισμένος παραμένει ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας, στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, σε νυκτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη.

Η εκπομπή «Vamos a ver» του ισπανικού καναλιού «Telecinco» δημοσιοποίησε ένα κομμάτι της κατάθεσης της νεαρής κοπέλας. Το φερόμενο ως θύμα συγκλονίζει με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έδωσε.

Αναλυτικά το κομμάτι από την κατάθεση της που είδε το φως της δημοσιότητας:

«Ήταν πίσω μου, ενώ είχα τον ξάδερφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα "μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει" και τίποτε άλλο. Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού πήγαινα. Θυμάμαι ότι πήγαινα εκεί που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ πού με πήγαινε. Φτάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα. Όταν μπήκα μέσα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω "πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω!". Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του. Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με χτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει»

Σχετικές ειδήσεις