ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Έτοιμος να δηλώσει ένοχος ο Βραζιλιάνος με προτροπή της Ινές Γκουαρντιόλα

Ντάνι Άλβες: Έτοιμος να δηλώσει ένοχος ο Βραζιλιάνος με προτροπή της Ινές Γκουαρντιόλα

Η νέα δικηγόρος του Ντάνι Άλβες αλλάζει την υπερασπιστική γραμμή του Βραζιλιάνου άσου του ποδοσφαίρου.

Προφυλακισμένος παραμένει ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας, στα τέλη Δεκεμβρίου 2022, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην Βαρκελώνη.

Η δίκη του Βραζιλιάνου άσου, αναμένεται να διεξαχθεί τις επόμενες εβδομάδες και το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Ο διάσημος αμυντικός, ο οποίος δήλωνε αθώος από την έναρξη της έρευνας, πρόσφατα άλλαξε στρατηγική και δικηγόρο. Πλέον, τον υπερασπίζεται η Ινές Γκουαρντιόλα, η οποία ειδικεύεται σε ζητήματα σεξουαλικής επίθεσης και στο ποινικό δίκαιο και αντικατέστησε τον Κριστομπάλ Μαρτέλ.

Σύμφωνα με την νέα υπερασπιστική τακτική που επέλεξε ο Αλβες, προσπαθεί να διαπραγματευτεί με το ισπανικό δικαστικό σύστημα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «El Español».

Στόχος του Αλβες είναι να μειώσει την ποινή του όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ ο ανακριτής και το επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης έχουν ήδη αρνηθεί δύο φορές την υπό όρους αποφυλάκιση του ποδοσφαιριστή, παρά τις πολυάριθμες προσπάθειες του προηγούμενου δικηγόρου του.

Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, αυτή η πιθανή συμφωνία βρίσκεται επί του παρόντος υπό διαπραγμάτευση και συγκεντρώνει ουσιαστικές πιθανότητες να οδηγήσει σε συμφωνία συμμόρφωσης. Για αυτό, ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να δηλώσει ένοχος για το έγκλημα και να αποζημιώσει το θύμα για την ζημιά που προκάλεσε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο παίκτης κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης μεταξύ 8 και 10 ετών.