ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ - Διάσημος YouTuber πήδηξε από το πλοίο και θεωρείται νεκρός

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ - Διάσημος YouTuber πήδηξε από το πλοίο και θεωρείται νεκρός

Ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα πήδηξε από τον 15ο όροφο του κρουαζιερόπλοιου με το οποίο γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου ο Νεϊμάρ και πλέον θεωρείται νεκρός.

Ο Νεϊμάρ τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με το πάρτι που διοργάνωσε σε κρουαζιερόπλοιο, αλλά αυτό σημαδεύτηκε από ένα τραγικό περιστατικό.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας έκανε ένα τριήμερο πάρτι στο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο MSC Preziosa, το οποίο απέπλευσε στις 26 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία. Αλλά αυτό που αρχικά επρόκειτο να είναι μια μεγάλη γιορτή μεταξύ φίλων κατέληξε να είναι μια τραγωδία.

Κι αυτό γιατί σημαδεύτηκε από τον θάνατο του διάσημου Youtuber, Κάρλος Αλμπέρτο Μότα Καντρέβα, ο οποίος πήδηξε από τον ψηλότερο όροφο του σκάφους, μετά από καβγά που είχε με την σύντροφό του.

Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε εξαιτίας της ζήλιας του 32χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε η σύντροφός του. «Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια σύμφωνα και πάλι με την σύντροφό του, ο YouTuber απείλησε να πηδήξει στο νερό. «Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του».

Οι Αρχές έψαχναν για τον Κάρλος Καντρέβα όλο αυτό το διάστημα, αλλά μετά από επτά ημέρες, η αστυνομία αποφάσισε να σταματήσει την αναζήτηση και να θεωρήσει τον άτυχο άνδρα νεκρό.

Τα βραζιλιάνικα Μέσα επιβεβαιώνουν ότι το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το νησί Αλκατράζ, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, όταν ο YouTuber βυθίστηκε στη θάλασσα.

Σχετικές ειδήσεις