ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροδόλφο Πισάρο: Σπαρακτικές στιγμές στο Μεξικό - Στην κηδεία της θείας του ο παίκτης της ΑΕΚ (video)

Ροδόλφο Πισάρο: Σπαρακτικές στιγμές στο Μεξικό - Στην κηδεία της θείας του ο παίκτης της ΑΕΚ (video)
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Ροδόλφο Πισάρο πήρε άδεια από την ΑΕΚ και βρέθηκε στην κηδεία της θείας του στο Μεξικό, μετά τη δολοφονίας της το βράδυ του Σαββάτου (28/1).

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο μετά τη δολοφονία της θείας του το βράδυ του Σαββάτου (28/1) στο Μεξικό.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πήρε σχετική άδεια από τον Ματίας Αλμέιδα και τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας και ταξίδεψε για την πατρίαδα του προκειμένου να βρίσκεται στην κηδεία της θείας του, Ελίζαμπεθ.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο, με τον Ροδόλφο Πισάρο να παρακολουθεί αμίλητος και λυπημένος την τελετή.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους πριν από την κηδεία έκανε ο πατέρας του 29χρονου μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ. «Ο Ροδόλφο είναι πολύ στεναχωρημένος για αυτό που έγινε, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και οι δράστες να πληρώσουν για όσα έκαναν.

Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του κι εγώ είμαστε καλά.

Υπάρχει μεγάλη ενότητα στην οικογένειά μας. Η οικογένεια της συζύγου μου είναι πολύ πληγωμένη και υποφέρει πολύ και θέλουμε οι αρχές να δουλέψουν και να μας βοηθήσουν να βρούμε τους υπεύθυνους» τόνισε ο Ροδόλφο Πισάρο Πόνσε και πρόσθεσε:

«Δεν ενοχλούμε κανέναν. Οσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πως ερχόμαστε από ταπεινές ρίζες. Είμαστε μια ήρεμη οικογένεια που ασχολείται με το πετρέλαιο και ζούμε από τη δουλειά μας».

Δείτε βίντεο από την κηδεία της θείας του Ροδόλφο Πισάρο:

Σχετικές ειδήσεις