ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με σπασμένα πλευρά στο Βέλγιο - «Είναι ντροπή, μας φέρθηκαν σαν ζώα»

ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι με σπασμένα πλευρά στο Βέλγιο - «Είναι ντροπή, μας φέρθηκαν σαν ζώα»
SCREENSHOT - VIDEO

Αναίτια χρήση αστυνομικής βίας καταγγέλλουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Βέλγιο για την αναμέτρηση με την Μπριζ - Τα ντροπιαστικά βίντεο του αδερφού του ποδοσφαιριστή Μπράντον Τόμας.

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΟΚ με την βελγική αστυνομία και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους Έλληνες φιλάθλους, κάνοντας λόγο για αυθαιρεσία, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετοί φίλοι των «ασπρόμαυρων», χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά από τα χτυπήματα των Βέλγων αστυνομικών.

Όπως είναι φυσικό, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βρίσκονται στο πλευρό των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Βέλγιο, ενώ ήδη έχουν προχωρήσει σε διάβημα προς την UEFA για την αστυνομική αυθαιρεσία.

Απίστευτες καταγγελίες δημοσίευσε στα social media και ο αδερφός του Μπράντον Τόμας, επιθετικού της ελληνικής ομάδας, για την αστυνομική βιαιότητα στο Μπριζ, ανεβάζοντας και βίντεο που δείχνει τις επιθέσεις προς τον κόσμο.

Ο Τζόρνταν Τόμας ταξίδεψε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, αλλά και να βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του και όπως κατήγγειλε οι αστυνομικοί έκαναν επιθέσεις σε γυναίκες και παιδιά, φέρθηκαν σε όλο τον κόσμο λες και ήταν ζώα.

«Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή», ανέφερε στο μήνυμά του στα social media ο Τζόρνταν Τόμας.

Σχετικές ειδήσεις