ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θρήνος στο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι

Θρήνος στο ποδόσφαιρο – Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι

Θρήνος στον ποδοσφαιρικό κόσμο – Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι - Έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 31 ετών.

Σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 31χρονος αμυντικός, διεθνής 14 φορές με την εθνική ομάδα της Ιταλίας, πέθανε στον ύπνο του πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Ο άτυχος ποδοσφαιστικής, όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο στο Ούντινε.

Η αποστολή των «Βιόλα» βρίσκεται στο Ούντινε, καθώς στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (04/03/2018) ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα της Serie A. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από τη λίγκα, το ματς δεν θα διεξαχεί, εξαιτίας του θανάτου του ποδοσφαιριστή.

«Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως ο αρχηγός της, Ντάβιντε Αστόρι άφησε την τελευταία του πνοή», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας. Και συνεχίζει: «Στέλνουμε όλες μας τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ζητάμε την διακριτικότητα από τον Τύπο».

Διαβάστε περισσότερα για το ποιος ήταν ο Ντάβιντε Αστόρι, για τη ζωή του και την καριέρα του στο onsports.gr

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες του «Καμπιονάτο»

Εν τω μεταξύ, την αναβολή όλων των αγώνων του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι ανακοίνωσε αργά το μεσημέρι της Κυριακής (04/03) η ιταλική Λίγκα.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα τόσο από την Ένωση Ιταλών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και σχεδόν από όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ