ΣΠΟΡ

Σοκαριστική δήλωση αθλητή του UFC: «Μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω κάποιον! Το θέλω όλη μου τη ζωή»

Σον Στρίκλαντ
AP Images

Σε μια δήλωση που όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει σάλο προχώρησε ο μαχητής του UFC, Σον Στρίκλαντ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τον εξιτάρει η ιδέα να σκοτώσει κάποιον άνθρωπο!

Ο 27χρονος αθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας πέντε σερί νίκες στην κατηγορία του, ωστόσο απέχει πολύ ακόμα από το να ωριμάσει κι ως άνθρωπος.

Ο Στρίκλαντ σόκαρε όλο τον κόσμο υποστηρίζοντας σε συνέντευξη του στο «The MMA Hour» ότι: «Δεν με καταλαβαίνεις, μου αρέσει, μου αρέσει όταν φεύγω από το σπίτι με την πιθανότητα ότι μπορώ να σκοτώσω κάποιον» και συνέχισε: «Το ήθελα (σ.σ. να σκοτώσει κάποιον) σε όλη μου τη ζωή, αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που δεν έχω κοινωνική ζωή. Υπήρχε κάτι σε μένα που ήξερα ότι αν μπορούσα να σκοτώσω έναν άνθρωπο, θα με έκανε να νιώσω ωραία. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που πολλοί άνθρωποι σκέφτονται, αλλά εγώ είμαι αυτός που το λέει».

Ο Στρίκλαντ παραδέχθηκε επίσης ότι όταν ήταν μικρός είχε επηρεαστεί από τον παππού του κι είχε νεοναζί πεποιθήσεις, κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει. «Είχα αποβληθεί από το σχολείο για επιθέσεις μίσους. Περπατούσα στον δρόμο με μαχαίρι ή πέτρα, ελπίζοντας ότι θα σκοτώσω κάποιον», ανέφερε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν