ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Επέλεξε Πάσχα με την οικογένεια από το Barcelona Open – Κανονικά ο Τσιτσιπάς

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Photo/Dita Alangkara

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος τενίστας επέλεξε να αγωνιστεί σε τουρνουά της πατρίδας του κι όχι στο Barcelona Open, για να είναι μαζί με τους δικούς του ανθρώπους τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν βρίσκεται στην entry list του «500αριού» της Βαρκελώνης, το οποίο είναι προγραμματισμένο το διάστημα 15-23 Απριλίου.

O «Νόλε» αποφάσισε να αγωνιστεί στο «250άρι» που θα διεξαχθεί στην Μπάνια Λούκα. Μολονότι, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η συγκεκριμένη κίνηση έγινε λόγω Πάσχα.

Ο Σέρβος τενίστας κι η οικογένεια του είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι κι επιθυμούν να κάνουν μαζί Ανάσταση. Το Πάσχα είναι στις 16 Απριλίου και το τουρνουά στη Σερβία ξεκινάει την επόμενη μέρα, με τον Τζόκοβιτς, φυσικά, να περνάει «bye» από τον πρώτο γύρο.

Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα λάβει κανονικά μέρος στο Barcelona Open, όπου θα είναι το Νο2 του ταμπλό. Νο1 είναι ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι ο πολυνίκης του θεσμού (12 τίτλοι), Ράφα Ναδάλ.

Σχετικές ειδήσεις