ΣΠΟΡ

«Χρυσή» η κόρη του Νίκου Γκάλη - Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading

«Χρυσή» η κόρη του Νίκου Γκάλη - Σάρωσε τα μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading
SCREENSHOT - VIDEO

Με δέκα μετάλλια επιστρέφει από την Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading η αποστολή της Ελλάδας - «Χρυσή» η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα.

Ιστορία έγραψαν οι Ελληνίδες αθλήτριες που μετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/7) στη Βερόνα, καθώς κατέκτησαν συνολικά δέκα μετάλλια, απολογισμός που αποτελεί ρεκόρ για τα ελληνικά «χρώματα» στη διοργάνωση.

Η ελληνική αποστολή ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με δύο χρυσά, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι «γαλανόλευκες» ομάδες κατέκτησαν τα έξι από αυτά (δύο χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) στους τελικούς της Κυριακής.

Στην κορυφή της Ευρώπης -για δεύτερη διαδοχική φορά- ανέβηκε το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Senior Jazz, στην οποία συμμετέχει και η Στέλλα Γκάλη, κόρη του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και οι Αμαζόνες στην κατηγορία Senior Hip Hop.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εύα Βενέτη - Ασημίνα Κουβελετσου στην κατηγορία senior double cheer hip hop (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοί), οι Υάδες στο Junior Hip Hop και οι Αμαζόνες στο Youth Hip Hop, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισαν οι Άνθια Πατού και Παρασκευή Παπατκούδη στην κατηγορία junior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), οι Κατερίνα Αποστολάτου και Νίνα Ανδρεανίδου στην κατηγορία senior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), οι Cygnus του ΑΣ Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior All Girl Advanced, οι Αμαζόνες στην κατηγορία Junior Hip Hop και το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior Jazz.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κινδύνευσαν με τραυματισμό, αλλά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια (vid)

Παναθηναϊκός: Είπε «αντίο» και επίσημα στον Ντέρικ Ουίλιαμς

ΠΑΟΚ - Μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Τροστ-Εκόνγκ, υπογράφει για 3 χρόνια - «Με έπεισε ο Λουτσέσκου»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπαίνει στον κόσμο των Media - Ενθουσιασμένος με τη νέα επένδυση εκατομμυρίων