ΣΠΟΡ

Wimbledon: Πρεμιέρα μετ’ εμποδίων στο Λονδίνο – Που μπορείτε να δείτε τους αγώνες

Wimbledon
AP Photo/Alastair Grant

Wimbledon: Η βροχή έκανε τα… δικά της κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του Grand Slam στο Λονδίνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα της Ίγκα Σβιόντεκ υπήρξε διακοπή μισής ώρας στο court 1, καθώς έπρεπε να κλείσει η οροφή του γηπέδου.

Το Νο1 του κόσμου επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-3) της Λιν Ζου, έχοντας 22 winners και 5/10 break. Συγκεκριμένα, χρειάστηκε μια ώρα και 23 λεπτά για να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Το Wimbledon στη NOVA

Η NOVA εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του παλαιότερου και δημοφιλέστερου τουρνουά στον κόσμο για ακόμη δύο χρόνια (ήτοι ως το 2024) και μέσα από τρία κανάλια θα μεταφέρει όλη τη δράση από το Λονδίνο.

To Novasports1 θα προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court και το Novasports6 να προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1. Από την Τρίτη 11 Ιουλίου όπου και ξεκινούν οι προημιτελικοί ανδρών και γυναικών, οι αγώνες του Centre Court μεταφέρονται από το Novasports 1 στο Novasports Prime.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η δημοσιογραφική ομάδα του Novasports θα επιμελείται μιας ωριαίας εκπομπής με όλα όσα έγιναν στα γήπεδα του Wimbledon με στιγμιότυπα, ειδήσεις, social posts των παικτών, εκλεκτούς καλεσμένους αλλά και insiders του αθλήματος που θα παρακολουθούν τα ματς στα courts του Λονδίνου. Το ραντεβού της εκπομπής «Wimbledon Tonight by ΔΕΗ» θα είναι κάθε βράδυ στις 21:00 στο Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις