ΣΠΟΡ

«Ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού Α.Ο. στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

«Ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού Α.Ο. στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την οποία ευχαριστεί τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, ο οποίος παραχώρησε το προπονητήριο του ΟΑΚΑ για τις ανάγκες των τμημάτων βόλεϊ των «πράσινων».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο στην ΚΑΕ, αλλά και στον Α.Ο. Μετά τη δική του ενασχόληση με τη «μάνα του λόχου» ήρθε η οικονομική εξυγίανση και η άνοδος των τμημάτων, οδηγώντας σε νέα εποχή τίτλων και επιτυχιών.

Για ακόμη μια φορά ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αποδεικνύει πως στέκεται στο πλευρό των «πράσινων». Αυτή τη φορά όπως γνωστοποιεί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, παραχωρώντας το προπονητήριο του ΟΑΚΑ για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση του προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνδράμει σημαντικά ώστε οι ομάδες μας στο βόλεϊ ανδρών και στο βόλεϊ γυναικών να έχουν στο υψηλότερο επίπεδο την καθημερινότητα τους και την προετοιμασία τους για τους αγώνες».