ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο αθλητισμός ενδυναμώνει την ευρωπαϊκή, προοπτική των λαών

Ο αθλητισμός ενδυναμώνει την ευρωπαϊκή, προοπτική των λαών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), η Ένωση Ευρωπαϊκών Δημοσιογράφων και η ABS πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσίασαν, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που θα λάβουν χώρα στην Κω στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου ποδοσφαιρικού τουρνουά από τις 25-4-2013 έως την 1-5-2013.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Μάλιστα θα λάβουν μέρος Στουτγκάρδη και Μπεσίκτας.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διαφέρει από τα υπόλοιπα καθώς η εκδήλωση περικλείει τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά το πανεπιστήμιο του Novisad της Σερβίας σε συνεργασία με την abs, θα πραγματοποιήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια για όλους τους αθλητές. Το πρόγραμμα πέρα από τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια Pro Junior, Junior παιδικό και εφηβικό θα περιλαμβάνει εκδρομές και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ο αθλητισμός ενισχύει τον τουρισμό της Ελλάδος αφού πάνω από 1500 παιδιά από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Το Newsbomb ως χορηγός επικοινωνίας, «αγκάλιασε» αυτή την προσπάθεια από την αρχή.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι:

Τριανταφύλλου Σωτήρης, Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Τ.
Τσαουσίδου Σάγια, Γενική Γραμματέας της Ε.Ε.Δ.
Νικολόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος Ομίλου ABS S.A.
Χαραλαμπόπουλος Νίκος, Διευθυντής Agenda Sport Action
Μπαραχάνος Σάκης, εκπρόσωπος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.

Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Όλοι όσοι μίλησα στην εκδήλωση τόνισαν την αναγκαιότητα μέσω του αθλητισμού, να έρθουν οι λαοί πιο κοντά και να ενισχυθεί η φυσιογνωμία της Ευρώπης.