ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ 2014: Κατηγορίες Μπόμπαν σε Νεϊμάρ και Μέσι

Μουντιάλ 2014: Κατηγορίες Μπόμπαν σε Νεϊμάρ και Μέσι

Tα πυρά του στο Νεϊμάρ και το Λιονέλ Μέσι, εξαπέλυσε ο πρώην Κροάτης διεθνής, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπόμπαν τόνισε ότι ο Νεϊμάρ δεν θα κατακτήσει ποτέ την χρυσή μπάλα, ενώ ο Μέσι θα πρέπει να βρει ξανά κίνητρο για το ποδόσφαιρο.

«Αυτό δεν μπορεί να γίνει! Δεν είναι τόσο καλός, δεν είναι τόσο ισχυρός. Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο αλλά αυτή τη στιγμή απέχει πάρα πολύ από το να είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Δεν θα γίνει ποτέ Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς, Ινιέστα και ειδικά Μέσι» τόνισε ο τρίτος στον κόσμο με την Εθνική Κροατίας το 1998, Μπόμπαν.

Όσον αφορά τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν το 1994, δήλωσε: «Κάποιος πρέπει να του πει την αλήθεια για τον ίδιο, ο Μέσι πρέπει να αντιμετωπίσει τον Μέσι. Είναι εντελώς απροετοίμαστος, απροπόνητος και διαρκώς χωρίς κίνητρο, με εξαίρεση τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου έπαιξε σύμφωνα με το 30% των ικανοτήτων του και έδειξε πόσο ανώτερος είναι. Αν είναι φρέσκος, προετοιμάζεται σωστά και βρει τον ενθουσιασμό για να διασκεδάζει το ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι ο κορυφαίος. Αυτό που πρέπει να είναι. Η εθνική Αργεντινής είναι μέτρια στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή αλλά μπροστά οι Αγκουέρο και Ιγκουαΐν θα ανοίξουν πολλούς χώρους για τον Μέσι και μπορούν να προχωρήσουν μακριά στο Μουντιάλ».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Η παρθενική προπόνηση στο Αρακαζού