ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mundial 2014: «Το τίκι-τάκα έχει πεθάνει»

Mundial 2014: «Το τίκι-τάκα έχει πεθάνει»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σχολίασε την βαριά ήττα της Ισπανίας με 5-1 από την Ολλανδία και στάθηκε κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού της «φούρια ρόχα»

Ο «Ντιεγκίτο» μίλησε στους Times της Ινδίας για τον τρόπο τον οποίο αγωνίζεται η Ισπανία τον οποίο και χαρακτήρισε ξεπερασμένο, ενώ τόνισε πως την «επανάσταση» στο ποδόσφαιρο την έφερε η Ολλανδία.

«Η Ισπανία γερνάει και μάρτυρας μας είναι η αναμέτρηση απέναντι στην Ολλανδία. Παίζουν με το ίδιο στυλ εδώ και αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι πως τους χάρισε τρία σημαντικά τρόπαια, ενώ και ο κόσμος ενθουσιάστηκε. Όμως, έπρεπε να σκεφτούν πως οι ομάδες της Ευρώπης βρήκαν την απάντηση στο στυλ της Μπαρτσελόνα, που μοιάζει φυσικά με εκείνο της Ισπανίας. Ένας γρήγορος ρυθμός που βασίζεται στις αντεπιθέσεις είναι το αντίδοτο».

Κλείνοντας, τόνισε: «Δυστυχώς είναι αρνητικοί στο να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους, παρά τις συνεχόμενες κριτικές και την υπενθύμιση πως έμαθαν το κόλπο τους. Η Ολλανδία πάντως πρέπει να πω πως για ακόμα μία φορά έφερε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Αποτελέσματα και πρόγραμμα αγώνων

ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Mundial 2014: Η πιο σέξι ενδεκάδα της διοργάνωσης (photo)

Mundial 2014: Το απίστευτο φάουλ του Πίρλο (video)