ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρατς: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που επιστρέφω στην Ευρώπη» (video)

Ρατς: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που επιστρέφω στην Ευρώπη» (video)

Την ικανοποίησή του για την επανεμφάνισή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξέφρασε ο Ρουμάνος άσος

Με αφορμή την επιστροφή του στην Ευρώπη, ο Ράζβαν Ρατς, φρόντισε μέσω δηλώσεών του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο «Δικέφαλο» που του δίνει ξανά αυτή τη δυνατότητα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Πάνε 12 χρόνια από τη μέρα που ένας νεαρός Ρουμάνος της Ραπίντ Βουκουρεστίου έκανε τα πρώτα του βήματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο διάστημα που μεσολάβησε, εκείνος ο ποδοσφαιριστής απέκτησε ονοματεπώνυμο και μεγάλη φήμη στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου. Είναι ο Ράζβαν Ρατς.

Κάτοχος του τίτλου του Europa League το 2009 ως παίκτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ και γαλουχημένος με υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές παραστάσεις, ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ συμπληρώνει 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές. Ο Ράζβαν Ρατς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για τις ευρωπαϊκές εμπειρίες του, για την ευκαιρία που του δίνει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο Europa League, τα όνειρά του, ενώ πήρε μέρος και σε ένα κουίζ γνώσεων για την σύγχρονη ιστορία του Δικεφάλου στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης:

Από χτυπήματα ο τραυματισμός του οπαδού του Εθνικού

«Ψεκάζουν» τις φανέλες των ποδοσφαιριστών λόγω… ψύλλων

Ημίγυμνο... κάρφωμα και ανώμαλη προσγείωση (video)