ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από χτυπήματα ο τραυματισμός του οπαδού του Εθνικού

Από χτυπήματα ο τραυματισμός του οπαδού του Εθνικού

Πληροφορίες από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείου «διαψεύδουν» τα ιατρικά ανακοινωθέντα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου περί αιμορραγίας λόγω ανευρύσματος στον εγκέφαλο

Ανατροπή δεδομένων στην ιατρική εξέλιξη της υπόθεσης του 46χρονου οπαδού του Εθνικού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και η επεμβατική δράση που περιελάμβανε και αγγειογραφία, από τους ιατρούς του 401.

Οι ιατροί διαπίστωσαν πως η εκτεταμένη εγκεφαλική αιμοραγία δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα ιατρικά ανακοινωθέντα του Βενιζέλειου (νοσοκομείο στο οποίο αρχικά νοσηλεύτηκε).

Αυτό το γεγονός φανερώνει πως ο τραυματισμός του 46χρονου οπαδού του Εθνικού έχει προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι, κάτι που υποστηρίζουν από την αρχή πάρα πολλοί φίλοι του Εθνικού σε διάφορα forums της ομάδας τους.

Η κατάσταση του 46χρονου παραμένει σοβαρή ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Δηλώσεις της συντρόφου και της μητέρας του 46χρονου φίλαθλου

Μεγάλη ανατροπή στα ιατρικά δεδομένα για τον 46χρονο φίλαθλο φέρνουν οι νέες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Δεν βρέθηκε ανεύρυσμα στον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού, με τους γιατρούς να πιθανολογούν ότι η ακατάσχετη αιμορραγία προήλθε από κάποιο χτύπημα.

«Τα τελευταία νέα που έχουμε είναι ότι δεν έχει ανεύρυσμα ούτε προκλήθηκε η αιμορραγία από υψηλή πίεση. Αλλά ότι δέχθηκε χτύπημα. Οι γιατροί του έκαναν παρακέντηση προσπαθώντας να του ελαφρώσουν το κεφάλι και τώρα πλέον είναι υπό παρακολουθήση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, η μητέρα του 46χρονου φιλάθλου.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για τα επεισόδια

Ηρόδοτος-Εθνικός: «Δεν καθυστέρησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ»

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας…

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο οπαδός του Εθνικού