ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Χιμένεθ

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο Χιμένεθ
Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στο ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε ότι ίσως και να ήταν κανονικό, αλλά γενικότερα είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.
«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Πολλοί πίστευαν ότι ο αντίπαλος θα είναι εύκολος, χωρίς όμως να είναι έτσι. Μην ξεχνάμε τα 17 γκολ που σημείωσε στα προκριματικά. Βελτιωθήκαμε σε μεγάλο βαθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Η μεγάλη καθυστέρηση από τα πολλά φάουλ που δόθηκαν υπέρ της Ντιναμό μας έκοβαν τον ρυθμό», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι ιη Ντιναμό θα ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Είχαμε τονίσει να δώσουμε προσοχή να κρατήσουμε το μηδέν πίσω, αφού θα ερχόταν η στιγμή να σκοράρουμε. Το δεύτερο γκολ ίσως και να ήταν κανονικό, ωστόσο δεν το είδε έτσι ο διαιτητής».