ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα τα βλέμματα σε Μόναχο και Μαδρίτη

Όλα τα βλέμματα σε Μόναχο και Μαδρίτη
Το Champions League ανοίγει την αυλαία για την 2η αγωνιστική και το ενδιαφέρον στο σημερινό μενού επικεντρώνεται στο «Αλιάντς Αρίνα»...

Το Champions League ανοίγει την αυλαία για την 2η αγωνιστική και το ενδιαφέρον στο σημερινό μενού επικεντρώνεται στο «Αλιάντς Αρίνα» και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Σίτι

Τα δύο φαβορί για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων του ομίλου κοντράρονται στη Γερμανία, με την Μπάγερν να προέρχεται από νίκη στην έδρα της Βιγιαρεάλ και τους «πολίτες» από την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νάπολι. Ο Γιουπ Χάινκες προβληματίζεται μόνο από τις απουσίες των Ίβιτσα Όλιτς που είναι τραυματίας και Μπρένο, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι του. Από την άλλη πλευρά, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Νάπολι-Βιγιαρεάλ

Η Νάπολι με οδηγό τον φορμαρισμένο Καβάνι ψάχνει το τρίποντο για να δώσει την τέλεια συνέχεια στο βαθμό που πήρε στο Μάντσεστερ, ενώ η Βιγιαρεάλ θέλει να ρεφάρει την ήττα της από τους Βαυαρούς μέσα στην Ισπανία στην πρεμιέρα. Για το «κίτρινο υποβρύχιο» απών θα είναι ο Μάρκο Ρούμπεν, ενώ αμφίβολος είναι και ο Τζιουζέπε Ρόσι.


Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ίντερ

η Ίντερ του Κλαούντιο Ρανιέρι πλέον ταξιδεύει στη Μόσχα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική από την Τραμπζονσπόρ μέσα στο Μιλάνο και πλέον θέλουν τους τρεις βαθμούς για μπουν και πάλι δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Αρκετές απουσίες για τους «νερατζούρι» αφού εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Σνάιντερ, Μαϊκόν και Στάνκοβιτς, ενώ ο Ντιέγκο Φορλάν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Τραμπζονσπόρ-Λιλ

Εμφάνιση παρόμοια με της πρώτης αγωνιστικής, όταν και έφυγε με το «διπλό» από το Μιλάνο θέλει να επαναλάβει η Τραμπζονσπόρ κόντρα στη Λιλ. Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι με νίκη απέναντι στη Λιλ γίνονται αυτόματα μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ αφήνουν αρκετά πίσω τους Γάλλους.


Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βασιλεία

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό που διεξάγεται στην Αγγλία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Βασιλεία. Έχοντας έναν βαθμό από την ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα, οι «κόκκινοι διάβολοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη για να φτάσουν στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί να υπολογίζει στον μεγάλο αστέρα και πιο φορμαρισμένο παίκτη της, Γουέιν Ρούνεϊ, λόγω τραυματισμού, όπως και στους Ράφαελ, Κλέβερλι, Έβανς και Βίντιτς.

Ότελουλ Γκαλάτι-Μπενφίκα

Η Μπενφίκα θέλει να αποδράσει με το διπλό από τη Ρουμανία, εκμεταλλευόμενη την απειρία της Ότελουλ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την πλευρά τους, οι Ρουμάνοι θέλουν να κάνουν την έκπληξη αποσπώντας τουλάχιστον ένα βαθμό.


Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης-Άγιαξ

Η Ρεάλ μετά τη νίκη της στην Κροατία με σκορ 1-0 θέλει να διπλασιάσει τα «τρίποντά» της απέναντι στους Ολλανδούς, ώστε να καθαρίσει την υπόθεση πρωτιά, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Απόντες για τον Ζοσέ Μουρίνιο οι Πέπε και Κοεντράο, λόγω μυϊκών τραυματισμών, τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο με το εμφατικό χατ-τρικ κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Νικολάι Μπόιλεσεν θα απουσιάσει από τους φιλοξενούμενους.

Λιόν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μετά το βαθμό στην Ολλανδία, η Λιόν θέλει τους τρεις βαθμούς στην έδρα της, ώστε την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική που έχει τα δύο κολλητά ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, να προσπαθήσει για την υπέρβαση. Για την έκπληξη πάνε στο «Ζερλάν» οι Κροάτες, οι οποίοι θα κυνηγήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.