Δυσανεξία στην λακτόζη - Τι πρέπει να αποφεύγουμε

Δυσανεξία στην λακτόζη - Τι πρέπει να αποφεύγουμε

Στις μέρες μας η τροφική δυσανεξία είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει πάρα πολύ τους καταναλωτές και την βιομηχανία τροφίμων.

Παράγονται τρόφιμα πλέον, τα οποία εξυπηρετούν τις ομάδες αυτές των ατόμων που έχουν δυσανεξία σε κάποιο συστατικό κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητά τους και πιο ευχάριστη τη διατροφή τους καθώς τώρα μπορούν να καταναλώσουν προϊόντα που παλαιότερα ήταν απαγορευτικά για αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr