ΥΓΕΙΑ

Το Digital Agency που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι ιατροί

Το Digital Agency που εμπιστεύονται οι κορυφαίοι ιατροί

Η Digital Tempo είναι έναdigital agencyπου παρ΄ ότι δεν μετράει πολλά χρόνια στον χώρο τουdigitalmarketing, έχει ήδη μια αξιοσημείωτη πορεία που είναι συνεχώς ανοδική!

Η εξειδίκευση της εταιρείας στον χώρο του ιατρικού marketing είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο την έχουν εμπιστευθεί κορυφαίοι ιατροί στην Ελλάδα. Το πελατολόγιο της Digital Tempo απαρτίζεται από πολυιατρεία, κλινικές και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που ξεχωρίζουν στο τομέα τους.

Η εταιρεία ανέπτυξε από τα πρώτα της βήματα το κομμάτι του ιατρικού marketing σε βάθος, καθώς συνειδητοποίησε την ανάγκη εξέλιξης σε αυτόν τον επαγγελματικό κλάδο. Τα στατιστικά στοιχεία που είναι πλέον δημοσιευμένα αποδεικνύουν περίτρανα αυτή την τάση. Σημαντικό παράδειγμα αποτελεί πρόσφατη μελέτη του Think with Google, σύμφωνα με την οποία περίπου το 1/3 των ασθενών χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο ή tablet σε καθημερινή βάση για να κάνει κάποια αναζήτηση ή / και για να κλείσει ραντεβού.

Όπως επισημαίνει ο CEO της εταιρείας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, «το 84% των ασθενών κάνει τόσο online όσο και offline έρευνα για την επιλογή φορέα υγείας. Επίσης, το 44% των ασθενών που κάνει online αναζητήσεις προγραμματίζει ραντεβού μέσω του κινητού τηλεφώνου». Αυτό σημαίνει πως και οι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας θα πρέπει να κινηθούν ανάλογα για να προσελκύσουν πελατεία, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βελτιώσουν την ψηφιακή τους παρουσία.

Κάποια από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να λάβει υπ’ όψιν του ένας επαγγελματίας υγείας για να μπορέσει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό του είναι η κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας είναι από μόνη της αρκετή. Για να μπορεί να αξιοποιηθεί και να ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του κάθε επαγγελματία, η ιστοσελίδα θα πρέπει να ακολουθεί τις προδιαγραφές της Google, να ανανεώνεται συχνά με πρωτότυπο περιεχόμενο συναφές με την ειδικότητα του επαγγελματία, και να προβάλλεται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Συνοπτικά, πρέπει να τονιστεί ότι η ψηφιακή παρουσία του ιατρού ή της κλινικής είναι τόσο σημαντική όσο και η φυσική τους παρουσία.

Η Digital Tempo, γνωρίζοντας όλες αυτές τις ανάγκες και έχοντας εξειδικευτεί στο συγκεκριμένο πεδίο, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ιατρικού marketing όπως:

- κατασκευή ιστοσελίδων

- βελτιστοποίηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

- social media marketing (Facebook, LinkedIn, YouTube κτλ)

- content marketing

- Google adwords (search, display, remarketing)

- επαγγελματική φωτογράφιση / βιντεοσκόπηση

Ένας άλλος τομέας τον οποίο έχει εξελίξει η Digital Tempo είναι αυτός της ενημέρωσης για ιατρικά θέματα. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει τόσο αυτόνομα όσο και σε συνεργασία με επαγγελματίες και εταιρείες του χώρου, τέσσερις ιστοσελίδες που προσφέρουν έγκυρη ενημέρωση για ποικίλα ιατρικά θέματα & πεδία, οι οποίες είναι το www.i-ygeia.gr, το www.pharmacynews.gr, το www.iatros-online.gr (από τις μεγαλύτερες σελίδες αναζήτησης ιατρών, νοσοκομείων, φαρμακείων και λοιπών ιατρικών επαγγελμάτων) και το www.askthedoctor.gr στο οποίο μπορούν οι επισκέπτες της σελίδες μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από την επιστημονική ομάδα συνεργατών της ιστοσελίδας. Τέσσερις σελίδες με μεγάλη αποδοχή από το κοινό αλλά και την ιατρική κοινότητα.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, αλλά κυρίως για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Digital Tempo έχει κατακτήσει μια διακεκριμένη θέση στον τομέα του ιατρικού marketing, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των κορυφαίων μελών του τομέα της υγείας!

Σχετικές ειδήσεις