ΥΓΕΙΑ

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Καστορείου

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Καστορείου

Το Κέντρο Υγείας Καστορείου ξεκινά τη λειτουργία του ως αποκεντρωμένη μονάδα της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Καστορείου, το οποίο στεγάζεται σε ανακαινισμένο κτήριο στην είσοδο του χωριού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, παρουσία επισήμων και πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος.

Το «παρών» έδωσε στα εγκαίνια ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, του οποίου η συμβολή, από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, για τη λειτουργία του κέντρου ήταν καθοριστική. Εκτός από τον κ. Γρηγοράκο, χαιρετισμό απηύθηνε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστορείου Γιώργος Οικονομάκης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Μπάμπης Σκούρος, Ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ο αναπληρωτής διοικητής 6ης ΥΠΕ Αντωνακόπουλος Παναγιώτης και ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Δαβάκης.

Για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Καστορείου σημαντική ήταν η συνδρομή της 1ης ΥΠΕ, καθώς και αυτή του Νοσοκομείου Σπάρτης, για την προώθηση του απαραίτητου υγειονομικού προσωπικού.

Σχετικές ειδήσεις