ΥΓΕΙΑ

Στον Άδωνι χρεώνουν τα μέτωπα στην Υγεία

Στον Άδωνι χρεώνουν τα μέτωπα στην Υγεία

Προβληματισμένος ο πρωθυπουργός από τη διαφαινόμενη ήττα της Ν.Δ.

Αποστάσεις ασφαλείας από τον υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη παίρνουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και δεν διαψεύδουν την πληροφορία που αναφέρει ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί βαρύ κλίμα για τον τρόπο, με τον οποίο επιχειρεί ο υπουργός να προωθήσει την πολιτική του και τις δεσμεύσεις προς τους δανειστές.

Από τον περασμένο Ιούνιο έχουν σημειωθεί διάφορα ευτράπελα με πρωταγωνιστή τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ειδικά σε απευθείας σύνδεση με κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Τότε είχαν γίνει συστάσεις από συνεργάτες του πρωθυπουργού προς τον υπουργό να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και την εμπλοκή του σε ζητήματα πέραν του χαρτοφυλακίου του.

Τη νουθεσία αυτή διατύπωσαν συνεργάτες του κ. Σαμαρά επειδή ακόμα κι εκείνος είχε δεχθεί παράπονα άλλων βουλευτών για τη στάση και τη συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη. Το αντεπιχείρημα σε αυτά τα παράπονα ήταν απλό: «ο Άδωνις επέδειξε ζήλο, εργατικότητα και φιλότιμο στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έτσι θα δοκιμαστεί και στο Υγείας».

Ύστερα από αρκετούς μήνες στην κρίσιμη θέση του υπουργού Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης έχει καταφέρει να ανοίξει μέτωπα με όλους. Ενώ προσπαθεί να εμφανιστεί ως ένας από τους στυλοβάτες της κυβερνητικής πολιτικής, τελικά έχει φέρει σε πιο δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό επειδή έχουν διαρραγεί οι παραδοσιακά καλές σχέσεις με όλους τους φορείς, τις ενώσεις και τα σωματεία που σχετίζονταν με τον κλάδο της Υγείας.

SAMARAS22

Προβληματισμένος ο Σαμαράς

Ο κ. Σαμαράς φέρεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με τις κακές ειδήσεις που λαμβάνει και αποτελούν την πρόγευση όσων έχουν να συμβούν όποτε η Ν.Δ. θα βρεθεί σε κάλπες. Χαρακτηριστική είναι η ραγδαία αλλαγή συσχετισμών στο χώρο των γιατρών όπου παραδοσιακά η Ν.Δ. αποτελούσε την ισχυρή και αδιαμφισβήτητη δύναμη.

«Η κατάσταση αυτή αναμένεται να αλλάξει με προσωπική ευθύνη του κ. Γεωργιάδη, επειδή δεν κατάφερε να χαλιναγωγήσει το ατίθασο θυμικό του», σχολιάζουν κυβερνητικοί παράγοντες.

Ήδη, στις εκλογές των γιατρών του ΕΟΠΥΥ που έγιναν πριν από τρεις εβδομάδες, η «γαλάζια» συνδικαλιστική παράταξη πήρε μόλις τρεις έδρες ενώ σάρωνε επί 4 δεκαετίες και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ πήρε επτά έδρες. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στους Ιατρικούς Συλλόγους ως τον Μάιο…

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Γιατροί: «Μας σκοτώνετε κ. Άδωνι»

Έντονη φημολογία για «δώρα» εκατομμυρίων σε Έλληνες αξιωματούχους

Ο Άδωνις δίνει σε ιδιώτες τα κέντρα υγείας με ύποπτες διαδικασίες

ΣΟΚ - Πέθαναν από καρκίνο επειδή δεν είχαν χρήματα για τη θεραπεία

Τα Κέντρα Υγείας της περιφέρειας σε ιδιώτες

Πατούλης: O Άδωνις καταστρέφει το πλεονέκτημα της Ελλάδας

Τέλος στη δημόσια υγεία με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη

Με υπογραφή Άδωνη η ταφόπλακα και στα εμβόλια

Βαρβάρα Ανεμοδουρά: Γιατί καταγγέλλω τον Άδωνι

Ήρθε η ώρα οι γιατροί να ρίξουν την κυβέρνηση;

Προμελετημένη μεθόδευση Γεωργιάδη με τις ευλογίες Σαμαρά

Κοινή έκκληση για να αποφευχθεί η ανθρωπιστική κρίση στην Υγεία

Εργαζόμενοι ΕΟΠΥΥ: Τα ψέματα του Άδωνι με χρονολογική σειρά