ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Δευτέρα 18/07

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα ξεκινά με μια σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα, όπερ σημαίνει πως ο ρομαντισμός αλλά και η αφέλεια παίζουν στο ...φουλ. Αν προσέξετε μέχρι το μεσημέρι και δεν εξαπατηθείτε η μέρα γίνεται αρκετά καλή και κάθε παράκαμψη της λογική προς όφελος του συναισθήματος, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αναζωογονητική.

Κριός
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 12ο ηλιακό οίκο έρχεται να θολώσει τα ήδη λιμνάζοντα ύδατα του ψυχικού σας κόσμου. Στα εργασιακά, θα χρειαστεί ακόμα και εργασίες ρουτίνας να τις διπλοτσεκάρετε γιατί το λάθος παραμονεύει σε κάθε σας κίνηση. Συναισθηματικά, ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε τα μηνύματα της σχέσης σας και αυτό πιθανόν να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο. Οι γεννημένοι του 1962 ίσως έχετε μια ανέλπιστη επιτυχία.

Ταύρος
Το πρωινό ξεκινάει με ζητήματα που σχετίζονται με φίλους και γνωστούς. Ίσως νιώσετε πως οι άλλοι πνίγονται σε μια κουταλιά νερό ενώ εσείς αγωνίζεστε για τον επιούσιο. Στο χώρο εργασίας οι εντάσεις δεν θα λείψουν ελέω φόρτισης αλλά δεν θα πρέπει να φοβάστε μιας και δεν θα πάρουν ιδιαίτερες διαστάσεις. Στα αισθηματικά, προσπαθείτε να αποδείξετε το αυταπόδεικτο με τρόπο που φαίνεται ψεύτικος. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως έχετε απρόσμενες συναντήσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι κάποιοι με τις καλύτερες προθέσεις ίσως επιχειρήσουν να σας εξαπατήσουν. Στα επαγγελματικά, ίσως βρεθείτε εκτεθειμένοι από αμέλεια ή επειδή νομίζετε πως όλα έχουν εκτελεστεί καλώς. Προσπαθήστε μέσα από ήρεμες κινήσεις να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως για την αγάπη μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως έχετε κάποια οικονομική χασούρα.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή, αρκεί να μην είσαστε ισχυρογνώμονες. Ζητήματα τόσο πρακτικότητας όσο και ικανότητας έρχονται στο προσκήνιο και αναζητούν λύση. Στα αισθηματικά, πολλά πράγματα που νιώθετε μπορεί να έχουν τις αγαθότερες προθέσεις όμως δεν λειτουργούν. Χρειάζεται να δείτε την αλήθεια κατάματα και να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας όπως τους αξίζει, χωρίς να χρειάζεται να κρύβεστε συνεχώς. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως τελικά δικαιωθείτε σε κάποια υπόθεση σας.

Λέων
Σήμερα στο χώρο της εργασίας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και πως χρειάζεται και εσείς από μεριάς σας να είσαστε πιο χαλαροί. Η έλξη που νιώθετε για κάποια άτομα ίσως είναι η επιβεβαίωση του κανόνα που λέει πως τα ετερώνυμα έλκονται ενώ σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ζήσετε και εκδηλώσεις πάθους προς το πρόσωπο σας. Όμως όπως όλα τα όνειρα κρατάνε λίγο έτσι και εσείς πρέπει να επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Οι γεννημένοι του 1987 μπορείτε να πετύχετε κάποιο σκοπό.

Παρθένος
Η Σελήνη απέναντί σας ίσως σας αναγκάσει να γίνεται πιο σχολαστικοί με την εικόνα σας ενώ χρειάζεται και εσείς από τη μεριά σας να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Στα επαγγελματικά, ίσως διαπιστώσετε πως έχετε κάνει μια λανθασμένη εκτίμηση και θα πρέπει να την πάρετε πίσω άμεσα. Αισθηματικά, δεν πρέπει να βλέπετε τα πράγματα μόνο από τη δική σας οπτική. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως βρεθείτε ανάμεσα σε παρέα και γίνετε ξαφνικά δακτυλοδεικτούμενοι.

Ζυγός
Ζητήματα καθημερινής δραστηριότητας, αγορών και μικροαντικειμένων ίσως αποτελέσουν πονοκέφαλο για εσάς μιας και ελλοχεύει ο κίνδυνος της απώλειας. Χωρίς να είναι απαραίτητος ο ξένος δάκτυλος ίσως αρχίζετε να χάνετε πράγματα εξαιτίας της ανεμελιά σας και αυτό δεν θα σας είναι ευχάριστο. Στα επαγγελματικά, κάποιες προτάσεις είναι καμουφλαρισμένες με όμορφα λόγια όμως στο βάθος κρύβουν μια παγίδα. Οι γεννημένοι του 1977 δείξτε προσοχή στα αισθηματικά σας.

Σκορπιός
Σήμερα μπορείτε να πείσετε τους πάντες και να κοροϊδέψετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Ωστόσο, οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και θα απορροφήσουν μπόλικη από τη φαιά ουσία, αφού ίσως διαπιστώσετε πως είσαστε ανοιχτοί σε υποχρεώσεις. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείξετε την απαραίτητη προσοχή για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι γεννημένοι του 1972 χρειάζεται να επικεντρωθείτε στο τώρα αλλά τα μάτια σας πρέπει να είναι καρφωμένα στο πρόσφατο παρελθόν.

Τοξότης
Ο κίνδυνος να φτάσετε σε ένα σημείο να βλέπετε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι, είναι πολύ ορατός σήμερα. Στα επαγγελματικά, αν και είσαστε στον κόσμο σας ίσως καταλάβετε πως αξίζετε πολύ περισσότερα από αυτά που σας δίνουν. Η παθητική σας άμυνα θα σας δικαιώσει μόνο σε βάθος χρόνου. Στα αισθηματικά, έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται όμως στο τέλος πάντα κάπου κολλάει. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως λάβετε ειδοποίηση για κάποια εκκρεμότητα σας.

Αιγόκερως
Με τονισμένο το εγώ σας αλλά και με έντονη πειθώ μπορείτε στα επαγγελματικά να πετύχετε τις μεγάλες ανατροπές. Κάποιοι που προσπαθούν να σας κοντράρουν ίσως στερούνται σοβαρότητας μιας και η υπεροχή σας είναι αδιαμφισβήτητη. Ο εργασιακός τομέας παίρνει φωτιά μιας και η πληθώρα των πελατών ζητάει εσάς και μόνο. Αισθηματικά, περνάτε μια φάση η οποία τελικά θα δικαιώσει τις μέχρι τώρα επιλογές σας. Οι γεννημένοι του 1972 καλείστε να αντιμετωπίσετε ένα αισθηματικό ζήτημα τρίτου σαν να ήταν δικό σας.

Υδροχόος
Σήμερα οικονομικά νιώθετε πως πρέπει να κάνετε την υπέρβαση προκειμένου να εντυπωσιάσετε τα πλήθη -και γιατί όχι- ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Η συμμετοχή σας σε συζητήσεις και συμβούλια έχει καλό αντίκτυπο μιας και είσαστε ικανοί στο λέγειν. Στα αισθηματικά, περάστε σε πιο άμεσες καταστάσεις και αφήστε τη θεωρία για πιο μετά. Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις και δεν θα χάσετε. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως βρεθείτε με καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Ιχθύες
Οι εξελίξεις σας προλαβαίνουν και η Σελήνη στο ζώδιο σας έρχεται να σας δείξει όλο και πιο αντικειμενικά πως είναι κρίμα να μάχεστε μόνοι σας. Στα αισθηματικά, κάποια κίνηση από φιλικό πρόσωπο ίσως τελικά σας αποδείξει πως μόνο εσείς βλέπατε τη σχέση καθαρά φιλική. Στα επαγγελματικά, οι προσδοκίες σας κλονίζονται μέσα από μια συνάντηση εξαιτίας της οποίας ενδεχομένως να καταρριφτεί το είδωλο που είχατε για κάποιο άτομο στο παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως βρεθείτε σε μια τεράστια επιτυχία.