FUN TIME

Δακρυσμένος Ιησούς εμφανίστηκε στο πάτωμα του σπιτιού Βρετανίδας! (pics)

Δακρυσμένος Ιησούς εμφανίστηκε στο πάτωμα του σπιτιού Βρετανίδας! (pics)

Την εμφάνισή του στο νέο πάτωμα του σπιτιού μιας Βρετανίδας, έκανε ο Ιησούς Χριστός!

Και μπορεί τελευταία τα μεταφυσικά περιστατικά να κάνουν… πάρτι στο σπίτι της, ωστόσο η Freda Murphy, καθιστά σαφές πως δεν έχει σκοπό να μετακομίσει από το ηλικίας 100 ετών σπίτι της στο Μπέρμιγχαμ. Ίσα – ίσα που η εμφάνιση του Χριστού στο πάτωμά της, ενώ το ανακατασκεύαζε, θεωρεί πως ήταν σημάδι. Ακόμα και αν από το δεξί του μάτι πέφτει ένα δάκρυ!

Η 52χρονη πιστεύει ότι μετά από 19 χρόνια, θα σταματήσει να ακούει πια περίεργες φωνές και κραυγές μωρών, ακόμα και στον ύπνο της.

«Μια φορά, ένα σύννεφο ομίχλης εμφανίστηκε πάνω από το κεφάλι μου ενώ σκούπιζα. Μια άλλη, φώτα έβγαιναν από τους τοίχους στο δωμάτιο του γιου μου, ο οποίος αισθάνθηκε να τον αγγίζουν. Έχουν συμβεί τόσα εδώ και πολλοί άνθρωποι έχουν φοβηθεί», υποστηρίζει και συμπληρώνει: «Η εικόνα ωστόσο του Χριστού είναι το πιο περίεργο από όλα. Έβγαζα φωτογραφίες για το δικηγόρο μου και μόλις την είδα, ένα ρίγος διαπέρασε τη σπονδυλική μου στήλη. Μπορείς να δεις τα μάτια, τη μύτη, το στόμα, τα μακριά μαλλιά και τα γένια. Πολλοί πιστεύουν πως μοιάζει με τον Ιησού».

Σύμφωνα με την Freda, η οποία συμβουλεύτηκε ερευνητές μεταφυσικών φαινομένων, πολλά οφείλονται στο θάνατο ενός μωρού μέσα στο σπίτι πριν από αρκετά χρόνια.

«Αλλά εγώ δε φοβάμαι πια. Δεν πάω πουθενά», τονίζει...

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Απολυμένος ισλαμιστής αποκεφάλισε πρώην συνάδελφό του! (vid+pics)

Μεξικό: Χαρίζεται στοιχειωμένη βίλα με «αιματοβαμμένο» παρελθόν!