ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι έγινε στο κρυφό ραντεβού Σαμαρά με τον ρώσο «Mr.ΟΣΕ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι έγινε στο κρυφό ραντεβού Σαμαρά με τον ρώσο «Mr.ΟΣΕ»

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε, τελικά, το καθοριστικό ραντεβού για την τύχη των ελληνικών σιδηροδρόμων.

Το κεντρικό πρόσωπο πίσω από το ρωσικό ενδιαφέρον όχι μόνον για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και για το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας είναι ο κ. Βλαντιμίρ Γιακούνιν, επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων. Εξέχον μέλος του ρωσικού κατεστημένου, ο κ. Γιακούνιν διατηρεί στενές σχέσεις με τον Πρόεδρο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν και, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, θεωρείται ως ένας εκ των πιθανών διαδόχων του.

Ο επικεφαλής των ρωσικών σιδηροδρόμων πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου το απόγευμα της Τρίτης και είχε μακρά συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, για όλα. Είναι ενδεικτικό ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση του έλληνα Πρωθυπουργού με τον ρώσο υπουργό Εξωτερικών κ. Σεργκέι Λαβρόφ, ο τελευταίος απέφυγε να μπει στη συζήτηση για τον ΟΣΕ, λέγοντας στον Αντώνη Σαμαρά: «Γνωρίζω ότι επικοινωνείτε καλά με τον Γιακούνιν».

Ο κ. Γιακούνιν είναι επικεφαλής του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού οργανισμού παγκοσμίως, αφού το δίκτυο που ελέγχει υπερβαίνει τα 55.000 μίλια! Αν σε αυτό θα προστεθεί, συντόμως, και το ελληνικό σιδηροδρομικό δίκτυο, μένει να αποδειχθεί.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πώς υφυπουργός βόλεψε την προστατευόμενη του Βενιζέλου

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μενιδίου