Μπορούμε να δέρνουμε ελεύθερα τους βουλευτές...

Όταν τρία επώνυμα στελέχη της Βουλής και της Νέας Δημοκρατίας ψηφίζουν να μην τιμωρηθεί ο γνωστός Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής που πλάκωσε στο ξύλο την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, τότε το μήνυμα που απευθύνεται προς τον αγανακτισμένο και αηδιασμένο λαό για την πολιτική και για πολλούς πολιτικούς είναι συγκεκριμένο: «μπορείτε ελεύθερα να δέρνετε, να πετάτε γιαούρτια, να κλοτσάτε τον όποιπο βουλευτή δεν γουστάρετε και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Στην καλύτερη περίπτωση μπορείτε να τον στείλετε στο νοσοκομείο».
Μπορούμε να δέρνουμε ελεύθερα τους βουλευτές...

Ούτε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, είναι φασίστας ή ακροδεξιός ( τον ξέρω χρόνια). Ούτε ο γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. , Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ούτε ο βουλευτής της Ν.Δ. της Βοιωτίας Γιάννης Κράμπελας.

Τότε γιατί- και μόνο αυτοί- ψήφισαν στη Βουλή να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του Κασιδιάρη για να δικαστεί για τον ξυλοδαρμό της Καννέλη;

Από βλακεία; (δεν το πιστεύω). Από Ιδεολογική ταύτιση; ( δεν υπάρχει). Γιατί έτσι κλείνουν το μάτι σε ακροδεξιούς ψήφους για τις επόμενες εκλογές; (ίσως). Πάντως έκαναν την «πατάτα» τους και ψάχνω να βρω γιατί.

Το χειρότερο είναι πώς δικαιολογούν τώρα την «πατάτα» αυτή. Ο Κεφαλογιάννης λέει ότι το έκανε για να δώσει μια ευκαιρία στον Κασιδιάρη…να ζητήσει συγνώμη μέσα στη Βουλή για την πράξη του. ( Ρε φίλε Μανόλο πλάκα μας κάνεις και από πάνω;)

Ο Ιωαννίδης είπε ότι… εκ παραδρομής ψήφισε όχι για την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη. Λάθος έκανε ο «ξανθός» μέσα στη φούρια της Βουλής.

Και ο Καράμπελας είπε ότι έκανε λάθος και ήθελε να περάσει άλλα μηνύματα στην κοινωνία.

Μερικές φορές με αυτά που ακούμε η επιστήμη δεν σηκώνει μόνο τα χέρια ψηλά αλλά ενίοτε και τα πόδια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή