ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Τολμήστε επιτέλους

Τολμήστε επιτέλους

Πανελλαδική εμφανίζεται πια η απαίτηση όλων των πολιτών για να πάψει επιτέλους η προστασία των πολιτικών (πρωθυπουργών, υπουργών και βουλευτών) με τους διάφορους νόμους περί ασυλίας, παραγραφής των αδικημάτων τους κλπ, που έχουν θεσπίσει για τους εαυτούς τους με διάφορα νομοθετήματα.


Μέσα από τη συμμετοχή των πολιτών στο ζήτημα αυτής της εβδομάδας που θέτει στην κρίση τους το newsbomb.gr για αλλαγή του πολιτικού μας συστήματος, αποκαλύπτεται ότι κατά 95% οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν άλλο να υφίσταται αυτή η προστατευτική ομπρέλα, η ασπίδα για τους πολιτικούς που παρανομούν.

Δεν μπορεί άλλο ο Έλληνας πολίτης να ανέχεται την ατιμωρησία των πολιτικών με την προστασία άθλιων νόμων, που οι ίδιοι οι πολιτικοί κατασκεύασαν και ψήφισαν στη βουλή.

Και δεν μπορούν οι Έλληνες πολίτες να ανεχθούν άλλο αυτή τη διάκριση σε Έλληνες Α κατηγορίας (δηλαδή οι πολιτικοί στο απυρόβλητο όταν παρανομούν) και ο ανώνυμος πολίτης στη Β κατηγορία να τραβιέται στα δικαστήρια για την παραμικρή αιτία.

Το newsbomb.gr τώρα μπαίνει στη μάχη για την αλλαγή αυτού του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος με όλους εσάς, τους εκατοντάδες χιλιάδες ανώνυμους Έλληνες, που δίνετε μαζί μας αυτή τη μάχη.

Και δεν είναι για μας αυτή η προσπάθεια ένα δημοσιογραφικό πυροτέχνημα αλλά θα την συνεχίσουμε πάντα μαζί σας, με συνέπεια και όσο χρειάζεται για να ολοκληρώσουμε το στόχο μας: ένα υγιές, νέο πολιτικό σύστημα για μία υγιή δημοκρατία που μας αξίζει.

Περιμένουμε πάντα τις δικές σας απόψεις και προτάσεις για να τις παρουσιάσουμε.