ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Γιατί δεν φοβάμαι το 2015

Γιατί δεν φοβάμαι το 2015

Να με συγχωρέσετε πρωτοχρονιάτικά οι κάπως συντηρητικοί στις εκφράσεις τους, αλλά όσους παλεύουν να με γεμίσουν τρόμο, αγωνία και μαυρίλα για το 2015, τους γράφω καταλαβαίνετε πού.

Ε, λοιπόν, ό,τι και να μου πουν, όσες τερατολογίες και παραμύθια με δράκους μου πουν για το νέο χρόνο, ότι θα πτωχεύσουμε, θα πεινάσουμε, θα τρώμε ο ένας τον άλλον, δεν θα 'χουν λεφτά τα ταμεία των τραπεζών και διάφορα τέτοια, δεν με τρομάζουν γιατί απλά όλα αυτά είναι ένα γελοίο ψέμα και αυτή η χώρα δεν είναι το σκουπίδι της Ευρώπης, όπως τους βολεύει να την παρουσιάζουν.

Εγώ όχι μόνο δεν φοβάμαι το 2015, αλλά αντίθετα πιστεύω ότι θα είναι καλύτερο από αυτό που περάσαμε και θα είναι η πρώτη χρονιά που θα αντικρίσουμε τον ήλιο μιας καλύτερης ζωής. Γιατί απλούστατα το 2015 θα είναι μια χρονιά κάθαρσης. Κάθαρσης πολιτικής και οικονομικής.

Πολιτικής κάθαρσης γιατί πρώτον δεν θα έχουμε αυτή τη βουλή των ανίκανων, ηλιθίων και ασήμαντων πολιτικών. Ζήσαμε τρία χρόνια τώρα τη χειρότερη βουλή από την πτώση της χούντας το 1974 και μετά.
Και ακόμα, το 2015, εφόσον θα έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ( το πιθανότερο), θα δούμε επιτέλους και πόσα απίδια χωράει ο σάκος για την Αριστερά, που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ, γιατί ήταν εύκολο να λέει σε όλα όχι σαν αντιπολίτευση και τώρα θα πρέπει να εφαρμόσει νόμους που συχνά θα θίγουν συμφέροντα πολιτών.

Και ή θα πετύχει, οπότε θα χουμε κερδίσει την κυβέρνηση του μέλλοντός μας, ή θα αποτύχει και θα πάρουμε και αυτή την κυβέρνηση στο κυνηγητό. Τουλάχιστον θα ξέρουμε αν υπάρχει κάτι διαφορετικό από το «ναι σε όλα» της προηγούμενης κυβέρνησης.

Θα έχουμε πολιτική κάθαρση το 2015 και γιατί θα φανεί από τις συμμαχίες κομμάτων και ηγετών, ποιοι μας παραμύθιασαν με ένα άδειο σε ιδέες σακίδιο και ποιοι πραγματικά αγωνιούν για την πατρίδα και τη σωτηρία της.

Δεν φοβάμαι το 2015, γιατί θα έχουμε και οικονομική κάθαρση. Τέλος εποχής για λαμόγια, απατεώνες και κλέφτες. Τα λεφτά που θα μας δώσουν (και μην τους ακούτε ότι δεν θα μας τα δώσουν, θα μας τα δώσουν για να τους... ξεπληρώσουμε τα χρέη) αυτά τα λεφτά δεν θα πάνε σε θαλασσοδάνεια ημετέρων μεγαλοκαρχαριών, καθώς τώρα θα ελέγχονται από αυστηρή επιτροπή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Θα υπάρξει κάθαρση οικονομική το 2015 και γιατί είμαστε στον επίλογο του ξεκαθαρίσματος με τις διάφορες λίστες και ο ΣΔΟΕ απ' ό,τι ξέρω έχει ήδη πιάσει στις δαγκάνες του πολλούς από αυτούς τους επώνυμους πλούσιους, που εμφανίζονταν να μην έχουν να φάνε και από την άλλη αυτές τις μέρες κάνουν σκι στο Γκστάαντ της Αυστρίας.

Και κυρίως δεν φοβάμαι το 2015 γιατί ωριμάσαμε όλοι μας μέσα σε αυτή τη θύελλα που μας βρήκε, γίναμε πιο σοφοί και πιστεύω ότι αγαπήσαμε περισσότερο την Ελλάδα. Και αυτό θα φανεί στην κάλπη σε 25 μέρες. Καλή χρονιά να 'χουμε αδέλφια.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr




Σχετικές ειδήσεις