ΜΑΡΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Για πόσο χαχόλους μας περνάνε;

Για πόσο χαχόλους μας περνάνε;

Η δήθεν κόντρα Λοβέρδου – Μητσοτάκη, η δήθεν πυροσβεστική παρέμβαση Σαμαρά και Βενιζέλου και ο δήθεν αντιμνημονιακός Λοβέρδος

Ιλαροτραγωδία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει αυτή την επικοινωνιακή σπέκουλα της κυβέρνησης και συγκεκριμένων (πολλών…) στελεχών της, σε σοβαρότατα μάλιστα ζητήματα.

Αλλά επειδή αφορούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με μικρές ανθρώπινες ιστορίες και καταστάσεις, μένει το «τραγωδία».

Τι θέλω να πω;

Επί μέρες παρακολουθήσαμε μια «κόντρα» μεταξύ του Α. Λοβέρδου και του Κυρ. Μητσοτάκη, για το πόσοι –τελικά- διοικητικοί υπάλληλοι ΑΕΙ θα προστεθούν στη στρατιά των ανέργων και πόσοι θα «διασωθούν» απ’ τη… γενναιοδωρία της καλής μας κυβέρνησης!

«Να είναι τόσοι», έλεγε ο Κυριάκος.

«Όχι, να είναι λιγότεροι», απαντούσε ο Ανδρέας, ο οποίος (νομίζει ότι) έβγαλε το κοστούμι του «ούλτρα μνημονιακού» και φόρεσε τη λεοντή του… σθεναρά αντιστεκόμενου σε μνημονιακές πολιτικές που έχουν ψηφιστεί και απ’ τον ίδιο και απ’ το κόμμα του (αλήθεια, αυτή τη βδομάδα σε ποιο… κόμμα παίζει;)!

Εμείς εδώ στο Νewsbomb.gr έγκαιρα αποκαλύψαμε το στημένο παιχνίδι, τα επικοινωνιακά τους τερτίπια, τις άθλιες προπαγανδιστικές τους πιρουέτες.

Και –ω του θάματος!- μόλις οι «σωτήρες» Σαμαράς και Βενιζέλος συναντήθηκαν, λέει και βρήκαν μια «σοφή λύση», αίφνης είδαμε και τους δυο να πανηγυρίζουν!

«Δικαιώθηκα», λέει ο ένας.

«Και γω δικαιώθηκα», απαντά ο έτερος!

Δηλαδή, ωρέ λεβέντες της κυβέρνησης;

Πώς είναι δυνατό να… δικαιώνονται και οι δυο, αφού επί μέρες πάσχιζαν να μας πείσουν ότι τα ξεκατινιάσματά τους είχαν αφετηρία… αξεπέραστες διαφορές;

Βρε μπας και (νομίζουν ότι) μας δουλεύουν χοντρά;

Βρε μπας και νομίζουν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς, χαχόλους;

Ή μπας και όλο αυτό το ξεκατίνιασμα ήταν για τα μάτια των αφελών;

Μπα, οι υπουργάρες αυτής της κυβέρνησης δεν κάνουν τέτοια!

Διαβάστε επίσης:

Ένα χρόνο μετά το μαύρο στην ΕΡΤ

Χριστοφιλοπούλου για Μητσοτάκη-Λοβέρδο: Υπήρξε μια σύγκρουση η οποία λύθηκε

Ο... καλός, ο κακός κι ο άσχημος της κυβέρνησης