Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Δάσκαλος παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτρια. Όταν τον είδε ο πατέρας, ακολούθησε ο δικός του εφιάλτης!

Newsbomb

Το νόμο στα χέρια του (στην κυριολεξία) πήρε ένας εξοργισμένος πατέρας στην Αργεντινή, όταν έμαθε ότι ο δάσκαλος παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του.

Η αρρωστημένη δράση του δασκάλου αποκαλύφθηκε όταν μία μέρα η 15χρονη επέστρεψε σπίτι κλαίγοντας με λυγμούς. Εκμυστηρεύτηκε τότε στους δικούς της ότι ο δάσκαλός της, στη σχολή θηλέων της Σάντα Μάρτα, την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειξε και τα ακατάλληλα μηνύματα που της έστελνε.

Την επόμενη ημέρα ο πατέρας της, αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, επισκέφθηκε το σχολείο, προκειμένου να μιλήσει με τη διεύθυνση για τον ανώμαλο δάσκαλο, ο οποίος σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ονομάζεται Jorge Cruceno, είναι 30 ετών και είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απρεπή συμπεριφορά σε ανήλικες μαθήτριες.

Μόλις ωστόσο ο πατέρας τον είδε ξαφνικά μπροστά του, κυριευμένος από οργή και χωρίς... πολλά - πολλά, δεν δίστασε να του επιτεθεί με πρωτοφανές μένος. Τον γρονθοκόπησε μάλιστα 22 φορές μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, κάνοντάς τον μαύρο στο ξύλο (επίσης στην κυριολεξία).

Ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο, ενώ αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα, αφού τράβηξε πρώτα φωτογραφίες (gallery) τον εαυτό του, παρουσιάζοντάς τες ως αποδεικτικά στοιχεία.