Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Δάκρυα και συγκίνηση στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του (vids+pics)

Newsbomb

Ειδήσεις | Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος συμπληρώθηκε το Σάββατο από εκείνο το πρωί, της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν το μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr πλάνα από το σημείο, όπου πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης

Ένα χρόνος πέρασε και κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Διαβάστε ΕΔΩ αφιέρωμα για τον ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή Παντελίδη

Από νωρίς σήμερα το πρωί, πολλοί ήταν αυτοί που πέρασαν από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος για ν' αφήσουν ένα λουλούδι, ένα μήνυμα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του.

pantelidis1b
pantelidis4 1

Εκεί όπου έχει στηθεί ένα μνημείο για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σε ηλικία μόλις 32 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην άμορφη μάζα λαμαρίνας στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν επίσης οι Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, σήμερα έχουν τοποθετηθεί δεκάδες λουλούδια, κεριά, φωτογραφίες και μηνύματα.

pantelidis3 1

Λίγο μετά τις 16:00 τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη, ενώ πολλοί θαυμαστές του τραγούδησαν γνωστές επιτυχίες του, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.

Στο σημείο βρέθηκαν τόσο η μητέρα του τραγουδιστή, η Αθηνά Παντελίδη όσο και ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος.

athina pantelidi

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος στη gallery του Newsbomb.gr