Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φοιτήτριας: Αποκάλυψη – «βόμβα» για εμπλοκή και τρίτου προσώπου – Οι μαρτυρίες - «φωτιά»

Newsbomb

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Νέα δεδομένα στην άγρια δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη - Τι αποκαλύπτουν δύο νέες μαρτυρίες - «φωτιά» που είδαν τους δράστες - Τι καταγγέλλει ο πατέρας της

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο δημιουργούν οι μαρτυρίες – «φωτιά» από τη δικογραφία.

Την ύπαρξη τρίτου ατόμου στην υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο κατήγγειλε με κατάθεσή της στις Λιμενικές Αρχές μία γυναίκα που το μοιραίο βράδυ είδε το λευκό βανάκι των δραστών, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ.

Η γυναίκα, όπως είπε, είδε τους δράστες έξω από το κατάστημα που εργάζεται.

«Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο που βρισκόταν το αμάξι κι ένας τρίτος να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά, τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση», ανέφερε η μάρτυρας.

Ακόμη ένα άτομο, το ποιο βρισκόταν σε κοντινό σημείο, ανέφερε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, πως είδε και ένα τρίτο άτομο, όπως προκύπτει από τη δικογραφία.

«Είδα στο πεζοδρόμιο δίπλα στο ξενοδοχείο, παρκαρισμένα ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα. Ήταν τα άτομα, τα οποία είδα στις ειδήσεις. Το ένα το ήξερα».

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το βίντεο με τις μαρτυρίες

Κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών καταγγέλλει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας

Έκκληση για την εξάρθρωση του «κυκλώματος» ή των «κυκλωμάτων» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται από μακρινές περιοχές της χώρας στη Ρόδο για να σπουδάσουν, έκανε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στην εφημερίδα της Ρόδου «Ροδιακή» ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έσπασε τη σιωπή του, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «στο νησί μας δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια».

«Τώρα δεν ξέρω τι άλλα κυκλώματα πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω, αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές. Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας», τόνισε ο ίδιος προσθέτοντας πως «πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει να σπάσει κάποιο απόστημα που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το απόστημα, αυτό το "κύκλωμα" που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του. Θέλω να πω να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτής της ηλικίας πάρα πολύ όταν τα στέλνουν σε μέρη μακρινά. Και η τελική δικαίωση θα είναι δικαίωση όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μου και ολόκληρη την οικογένειά μου αλλά για ολόκληρο το νησί».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την απόφαση της προφυλάκισης των δύο κατηγορουμένων για την άγρια δολοφονία της κόρης του, ο πατέρας την χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη». Ωστόσο πρόσθεσε πως «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου».

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε και για τα κακόβουλα σχόλια που ορισμένοι ανήρτησαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά, εγώ δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου. Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το «κύκλωμα» ή αυτά τα «κυκλώματα» να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί».

Η υπόθεση ανοίγει εκ των πραγμάτων νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές Αρχές της περιοχής, ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» υπάρχουν καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Την ίδια ώρα, και ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα».

«Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης»

«Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης», «η κοπέλα τούς ζητούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, οι ίδιοι την επιβίβασαν στο όχημα», «καθάρισε με χλωρίνη το αυτοκίνητο», «φοβόμουν ότι θα ήταν μέσα στο σπίτι νεκρή», «την έβαλαν γυμνή στη θέση του συνοδηγού με την προϋπόθεση να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο το οποίο επιζητούσε απεγνωσμένα», «είναι λίγο οξύθυμος όταν δεν του μιλήσει κάποιος ευγενικά», «έκανε τσαμπουκά στο γυμναστήριο που πάει», «είναι αμίλητος και ψυχρός», «ξέρω μόνο ότι παίρνει σκευάσματα γυμναστηρίου», «πλήξη με θλον όργανο (ηλεκτρικό σίδερο)», «κυκλική εκχύμωση ως δια δακτυλικής πιέσεως (απόπειρα στραγγαλισμού)», «ήταν δυνητικά θανατηφόρες αν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός», «οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η απόπειρα στραγγαλισμού είχαν γίνει δύο ώρες πριν τον πνιγμό».

Οι προτάσεις αυτές αποτελούν μέρη καταθέσεων του ενός κατηγορούμενου, αυτοπτών μαρτύρων και του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, τις οποίες φέρνει στο «φως» ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Όπως τονίζει η εφημερίδα, η ηρεμία στην ομολογία των λεπτομερειών της δολοφονίας από τον 19χρονο κατηγορούμενο σόκαρε ακόμη και τον αξιωματικό του Λιμενικού που κατέγραψε την κατάθεσή του.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που πήραν το δρόμο προς τη φυλακή μετά την προφυλάκισή τους, δεν έχουν ακόμη ομολογήσει ποιος σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια.

«Τη χτυπήσαμε στο πρόσωπο δυνατά και ζαλίστηκε» είπε ο 19χρονος, και συνέχισε: «Τότε εκείνη είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο Μ.Κ. (σ.σ. ο Έλληνας κατηγορούμενος) τη χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και ο Μ.Κ. τη χτύπησε δυνατά με ένα ηλεκτρικό σίδερο, η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της» είπε ο 19χρονος, αλβανικής καταγωγής.

Τόσο κατά των κατά μόνας καταθέσεών τους όσο και στην κατ’ αντιπαράθεση εξέτασή τους, οι δύο κατηγορούμενοι έριχναν το βάρος της δολοφονίας ο ένας στον άλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι θα μεταφερθούν προσωρινά σε ξεχωριστά σωφρονιστικά ιδρύματα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Αλβανός οδηγείται στις φυλακές της Αυλώνας, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία 21χρονης - Αποκάλυψη - «βόμβα»: «Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης»

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια – Πότε και πού τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά

Δεν πίστευε στα μάτια του: Δείτε τι ανακάλυψε ότι κρατά ο Ιησούς σε διάσημο πίνακα του Μποτιτσέλι

Νέα δημοσκόπηση: Πώς διαμορφώνεται το πολιτικό τοπίο – Οι μεγάλες ανατροπές και οι εκπλήξεις