Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας: «Δεν ήταν μια απλή δολοφονία - Την βασάνισαν» (vid)

Newsbomb

«Και οι δύο ήταν εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές, βασανιστές» - Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη ραγίζουν καρδιές

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ξεσπά και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για το φρικτό θάνατο της κόρης του, κατηγορώντας τον 19χρονο και τον 21χρονο ότι βασάνισαν το παιδί του.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, τόνισε: «Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση. Υπήρχαν και βασανιστήρια, η δολοφονία της δεν ήταν μία απλή δολοφονία, ήταν συνεχής διαρκής, βασανιστική. Και την δολοφόνησαν και την χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν πετώντας την στη θάλασσα».

Δείτε το βίντεο στη gallery του Newsbomb.gr

Εν τω μεταξύ, την αποκλίνουσα συμπεριφορά του 21χρονου είχαν εντοπίσει οι συγχωριανοί της οικογένειας του κατηγορούμενου, όπως κατήγγειλε γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ

«Ηταν πολύ ατίθασο παιδί, δεν είχε μάθει ποτέ στο «όχι». Από μικρό παιδί έπιανε από το λαιμό. Από το δημοτικό. Έπιανε από το λαιμό κορίτσια, έτσι, επειδή του τη βάρεσε. Από το λαιμό! Σε ένα κοριτσάκι είχαν μείνει και τα αποτυπώματά του πάνω. Κάθε μέρα ήμασταν εκεί για να μην τους κάνει κάτι. Από το δημοτικό της Λίνδου το διώξανε. Φεύγει στο Μάσαρη, το διώχνουνε! Φεύγει και πάει στου Αφάντου, το διώχνουνε, γιατί δεν λένε ότι κάθε Κυριακή ήταν στον εισαγγελέα; Μια ζωή το κάλυπταν. Αλλά ο σκοτωμός της κοπέλας μας πίκρανε όλους», κατήγγειλε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Προσοχή από τις επόμενες ώρες - Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρά φαινόμενα

Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Μέχρι τι ώρα θα λειτουργήσουν