Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής για Βορίδη: Φεύγει ένας Πατρίκιος και έρχεται ένας Πληβείος (vid)

Newsbomb

Ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Υγείας, ευχαρίστησε την απερχόμενη πολιτική ηγεσία.

Αναφερόμενος στο Μάκη Βορίδη, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω το Μάκη Βορίδη. Μας χωρίζουν μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, αλλά η σύγκρουσή μας στη Βουλή, που ήταν και σφοδρότατη πολλές φορές, δεν προσωποποιούσε τις προσωπικές μας διαφωνίες αλλά στηριζόταν σε πολιτικές αντιπαραθέσεις. Θέλω, λοιπόν, να πω ότι φεύγει ένας Πατρίκιος και έρχεται ένας Πληβείος».

Για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο ανέφερε: «Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο με τον οποίο με συνδέουν πάρα πολλά, ενώ τώρα τελευταία βρεθήκαμε σε διαφορετικές πορείες, το Λεωνίδα Γρηγοράκο. Μαζί του δώσαμε μάχες μέσα στο ίδιο το κόμμα, κατά τις οποίες ήμασταν απέναντι σε λογικές με τις οποίες δε συμφωνούσαμε».

«Θέλω να ευχαριστήσω και την Κατερίνα Παπακώστα. Και με την Κατερίνα είχαμε πολιτικές διαφορές επί σειρά ετών αλλά πάντοτε διατηρούσαμε ένα καλό επίπεδο συνεννόησης και συνεργασίας» δήλωσε για την απερχόμενη υφυπουργό Υγείας.

Τονίζοντας, τέλος, ότι το γραφείο του είναι ανοιχτό για όλους, ανέφερε: «Θα μιλάμε πρόσωπο με πρόσωπο. Είμαι αποφασισμένος να σας ακούσω όλους. Ξέρετε δεν βλέπω αλλά ακούω καλά, θα σας ακούω λοιπόν όλους» είπε ο κ. Κουρουμπλής εμφατικά.