Δικηγόρος μαρτύρων: Το FBI έχει βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα για εμπλοκή πολιτικών στη Novartis

Video 1

Σαράκης - Γεωργιάδης για την υπόθεση Novartis

ΑΓΡΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΠΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ TO ONOMA MOY»

Σκάνδαλο Novartis | Ειδήσεις: «Στην έρευνα του FBI αναφέρονται πολιτικά πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχουν λάβει πολιτικές αποφάσεις υπέρ συμφερόντων της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας». Αυτό δήλωσε την Πέμπτη (08/02) ο δικηγόρος, Παύλος Σαράκης, ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών μαρτύρων που κατέθεσαν στις ΗΠΑ για την υπόθεση Novartis.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του κ. Σαράκη καθώς και την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη

Σύμφωνα με το FBI, τα πρόσωπα που φέρονται αναμεμειγμένα στην υπόθεση διαμόρφωναν την κατάσταση νομοθετικά, ώστε να έχει όφελος η Novartis, κάτι που υποστήριξε και ο κ. Σαράκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική του ANT1.

«Οι μάρτυρες έχουν ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που αποδεικνύουν την εμπλοκή πολιτικών στην υπόθεση», πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

Γεωργιάδης: «Πες εάν εμπλέκεται το όνομά μου στην υπόθεση»

Ωστόσο, οι δηλώσεις του κ. Σαράκη προκάλεσαν την παρέμβαση στην εκπομπή του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήτησε από το συνήγορο των τριών μαρτύρων να του πει, εάν σε αυτές τις μαρτυρίες αναφέρεται το δικό του όνομα.

«Παρακαλώ τον κ. Σαράκη να μας πει, εάν εμπλέκεται το όνομά μου στην υπόθεση, γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν σκιές», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Γι’ αυτά που λέτε, θα πρέπει να έρθετε στη Βουλή και να δώσετε εξηγήσεις, ειδάλλως θα πρέπει να γίνει σε βάρος σας βίαιη προσαγωγή, γιατί δεν μπορείτε να αφήνετε σκιές!», είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στο δικηγόρο.

Ο κ. Σαράκης απάντησε: «Εκνευρίζεστε και σας ενοχλεί, επειδή βγήκα στην τηλεόραση να μιλήσω; Φυσικά και θα έρθω στη Βουλή, όποτε αυτή με καλέσει».

«Υποπτεύομαι ότι η μία μάρτυρας τα έχει πάρει, για να λέει αυτά που λέει», εκτίμησε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην κατάθεση μίας εκ των προστατευόμενων μαρτύρων στην Ελλάδα.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την υπόθεση Novartis