Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γι' αυτήν τη Ρωσίδα έγινε το… μακελειό στον τελικό της Ευρωλίγκας! (videos + photos)

Newsbomb

Θερμό… επεισόδιο για τα μάτια, και όχι μόνο, μιας καυτής Ρωσίδας, προκλήθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του τελικού της Euroleague ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Φενέρμπαχτσε.

Γιατί μπορεί ο Ιτούδης να έσπασε την «κατάρα» της ΤΣΣΚΑ και να σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο, ωστόσο στη μνήμη των φιλάθλων η Καταρίνα Κονκς είναι αυτή που μάλλον θα μείνει αξέχαστη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο παίκτης της Φενέρ Νικόλ Κάλινιτς προσπάθησε να «σώσει» την μπάλα πριν εκείνη βγει εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην εκρηκτική σύζυγο του Ντμίτρι Κόνοφ, ενός εκ των μετόχων της ΤΣΣΚΑ.

katarina8

Βλέποντας τη σύντροφό του σε δύσκολη θέση και με κάποιον… άλλο από πάνω της ο Ρώσος επιχειρηματίας σηκώθηκε και έσπρωξε τον μπασκετμπολίστα, προσπαθώντας να προστατεύσει την Κονκς.

Τότε ήταν που Τούρκοι οπαδοί κινήθηκαν εναντίον του, ενώ και οι Ρώσοι δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια. Επικράτησε έτσι μεγάλη ένταση που οδήγησε μέχρι και στην ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Εκτός εαυτού βγήκε, μάλιστα, ακόμα και ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος κινήθηκε εναντίον του Κόνοφ, αναγκάζοντας την ασφάλεια του γηπέδου να παρέμβει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Ντμίτρι Κονόφ είναι ο πρόεδρος της εταιρείας κολοσσού «Sibur» που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ο γάμος του με την Καταρίνα, γνωστή στο ελληνικό μπασκετικό κοινό, από τη σέξι εμφάνισή της, τόσο στον τελικό της Αθήνας το 2007, όσο και στον τελικό του Βερολίνου το 2009, κόστισε περισσότερα από 450.000 ευρώ.

katarina5

Η Κονκς έχει υπάρξει ένα από τα πιο... καυτά μοντέλα στη Ρωσία με πρωτοσέλιδα εκτός των άλλων και στο ρωσικό Playboy.