ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ Φ. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Καταγγελίες - σοκ για τις βίλες των οργίων στην Μύκονο: Όλοι στο Δήμο ξέρουν, αλλά κανείς δεν μιλά

Καταγγελίες - σοκ για τις βίλες των οργίων στην Μύκονο: Όλοι στο Δήμο ξέρουν, αλλά κανείς δεν μιλά
Φωτογραφία αρχείου από το Pixabay

Η αποκάλυψη του Newsbomb.gr για το όργιο ανομίας στη Μύκονο έχει προκαλέσει αναταράξεις - Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τρίτης 20 Αυγούστου 2019 σας αποκαλύψαμε τις μεγάλες μπίζνες με τα πριβέ πάρτι σε βίλες της Μυκόνου κάτω από τα μάτια της αστυνομίας, της Εφορίας και των τοπικών Αρχών - Αγοράζουν βίλες και τις νοικιάζουν για όργια - Πακτωλός μαύρου χρήματος - Αποκαλύψαμε επίσης τον ρόλο που παίζουν σε αυτές τις ανομίες ένας πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας αλλά και ένας επιχειρηματίας υπεράνω υποψίας που είναι αντιπρόσωπος μεγάλης πολυεθνικής που εμπορεύεται προϊόντα κινητής τηλεφωνίας - Πλήρης επιβεβαίωση του Newsbomb.gr - Ο γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας, Φλώριος Ασημομύτης, που ασχολείται εδώ και δεκαετίες με το Real Estate, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ και προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις. 

Ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης, δεν είναι τυχαίος παράγοντας. Γνωρίζει την Μύκονο όσο κανείς άλλος.

Τα όσα αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως αναφέρει, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς γνωρίζουν για τα κυκλώματα που νοικιάζουν βίλες για όργια και καταφέρνουν να εξοικονομούν μαύρο χρήμα.

11916053_636446683158510_1684462708874166683_n.jpg
Ο κ. Φλώριος Ασημομύτης, μόνιμος κάτοικος Μυκόνου και χρόνια επιχειρηματίας Real Estate

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ασημομύτης, κανείς δεν μιλάει και δεν καταγγέλει τις ανομίες για δυο βασικούς λόγους:

  • Διότι όλοι έχουν κάνει αντίστοιχες παρανομίες και πολεοδομικές αυθαιρεσίες και
  • Διότι οι περισσότεροι συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτά τα πάρτι.

«Οι μισοί κάτοικοι είναι βολεμένοι και οι άλλοι μισοί νοικιάζουν τα σπίτια τους για να γίνονται πάρτι. Άρα ποιος να μιλήσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

«Δυστυχώς τα τελευταία 5 χρόνια ο δήμος μας είναι ανίκανος να επιβάλλει καλύτερη αστυνόμευση αλλά και μέτρα κατά της ανομίας», τόνισε.

«Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν παράνομες βίλες - Ποιος να μιλήσει;»

Όπως καταγγέλλει ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας, «όλοι όσοι είναι στο Δημοτικό συμβούλιο έχουν κτίσει παράνομες βίλες και ξενοδοχεία στο νησί. Άρα, ποιος θα μιλήσει;» διερωτάται ο επιχειρηματίας.

Ερωτηθείς για το εάν οι Δημοτικές Αρχές του νησιού, αλλά και η Αστυνομία γνωρίζουν για τα πάρτι που στο «μενού» τους περιλαμβάνουν ναρκωτικά, πορνεία αλλά και τεράστια ποσά φοροδιαφυγής, ο κάτοικος τους νησιού ανέφερε: «εγώ δεν πάω. Έχω οικογένεια και δουλεύω μόνο τις πρωινές ώρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί από τους "άρχοντες" της τοπικής κοινωνίας συμμετέχουν και οι ίδια σε πάρτι».

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του κ. Ασημομύτη για τις βίλες των οργίων στη Μύκονο

«Όλοι οι αστυνομικοί είναι σε άδειες και ρεπό»

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η Αστυνομία έχει πολλές ελλείψεις στο νησί.

«Υπάρχουν 20 -30 αστυνομικοί, οι οποίοι είτε είναι σε άδεια είτε σε ρεπό και έτσι στο νησί κυριεύει η ανομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πού είναι οι παράνομες βίλες στη Μύκονο; - Πού γίνονται τα πάρτι;

Ερωτηθείς για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και πως γνωστά ονόματα όπως μόδιστροι αλλά και επιχειρηματίες "τσεπώνουν" μέσα σε λίγες μέρες χιλιάδες "μαύρου" χρήματος, ο Μυκονιάτης απαντά «υπάρχει μία βίλα η οποία κόστισε πάνω από 5 εκατ. ευρώ για την αγορά της και ο ιδιοκτήτης της διοργάνωσε 3 από τα μεγαλύτερα πάρτι τις ημέρες της Πανσέληνου.Με περισσότερα από 1.000 άτομα. Καταλαβαίνετε ότι το νούμερο είναι "αστρονομικό"».

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα περισσότερα πάρτι γίνονται στην περιοχή «Κούνουπας» και Super Paradise. «Υπάρχουν σε αυτά τα μέρη βίλες γνωστών επιχειρηματιών αλλά και μόδιστρων όπου τα πάρτι συνεχίζονται καθ'όλη την διάρκεια της νύχτας».

Μάλιστα, ερωτηθείς από την δημοσιογράφο ότι βίλα αγοράστηκε έναντι 400.000 ευρώ και αποσβέστηκε μέσα σε ένα καλοκαίρι και φυσικά με «μαύρα» λεφτά ο κ. Ασημομύτης είπε «είναι πολύ μικρό το ποσό που αναφέρεται. Είναι τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα που δόθηκαν και η αγορά του ακινήτου αποσβέστηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες».

Δείτε το 2ο απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Ασημομύτη

Ο κύριος Ασημομύτης πριν λίγες μέρες ανάρτησε στα σόσιαλ μίντια το ακόλουθο:

«Με την ευκαιρία των γενέθλιων μου κλείνοντας τα 40 θέλω να κάνω ένα δώρο στον τόπο μου και στην οικογένεια μου!
Όλο αυτό το διάστημα που εκθέτω τα προβλήματα του νησιού την ανομία την αυθαιρεσία και την έλλειψη μέτρων απέκτησα πολλούς συμμάχους και υποστηρικτές που φοβούνται να μιλήσουν. Εγώ είμαι εδώ και μπορείτε να μου στέλνετε ότι πρόβλημα βλέπετε η αντιμετωπίζετε για όλους και για όλα για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την καταστροφική πορεία του νησιού μας ! Να μην φοβάστε το δικαιο το σωστό το τίμιο !!
Θα έχετε σύντομη ενημέρωση»

Οι αναρτήσεις του για τις αυθαιρεσίες στη Μύκονο είναι συνεχείς...

«Όλα τα συναρμόδια υπουργεία έχουν ενημερωθεί»

Όπως θα ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα για όλες τις ανομίες που συμβαίνουν στην Μύκονο ο κ. Ασημομύτης έχει ενημερώσει εγγράφως με φακέλους όλα τα αρμόδια υπουργεία. Από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέχρι τον Παναγιώτη Πικραμένο και τον Κωστή Χατζηδάκη. Συνεπώς το θέμα έχει ήδη πάρει και πολιτικές διαστάσεις και θα το παρακολουθούμε για να δούμε πώς θα αντιδράσουν το επίσημο κράτος και οι διωκτικές αρχές.

Ο ρόλος του μόδιστρου και του γνωστού επιχειρηματία

Όπως αποκαλύψαμε χθες, Τρίτη 20 Αυγούστου, από τις αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων συμμετοχής στα πάρτι της κολάσεως, πάνω από 1.000 με 1.500 ευρώ στοιχίζει η είσοδος κατ' άτομο σε αυτά τα πάρτι.

Ο γνωστός μόδιστρος και το real estate - Πώς γίνονται τα deals;

Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας έχει ήδη αγοράσει τουλάχιστον 10 υπερπολυτελή ακίνητα στη Μύκονο τα οποία νοικιάζει δήθεν για κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και βαπτίσια.

Στην Μύκονο είναι πασίγνωστος και ως σχεδιαστής μόδας, αλλά και ως ιδιοκτήτης υπερπολυτελών κατοικιών τις οποίες νοικιάζει τα τελευταία χρόνια σε κοσμικούς θαμώνες.

Άλλωστε και ο ίδιος μένει αρκετές φορές στο νησί... σε μια από τις πλέον εντυπωσιακές επαύλεις.

Στις βίλες που είναι επιπλωμένες και φτάνουν το μισό στρέμμα η καθεμία από αυτές, διοργανώνονται κλειστά πάρτι, στα οποία συγκεντρώνονται «βαριά πορτοφόλια» που αναζητούν τα πάντα. Στη συνέχεια καλούνται διάφορες wannabe μοντέλες που πηγαίνουν για ένα μικρό «μεροκάματο» και κάτω από τα μάτια των αρχών γίνονται Σόδομα και Γόμορα.

Οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουν αδρά. 1.000 με 1.500 ευρώ κατ' άτομο. Όλα «μαύρα», αφού αν τυχόν έρθει η αστυνομία δηλώνουν απλά ότι πρόκειται για κοινωνική εκδήλωση και «όλα μέλι-γάλα». Σε ένα βράδυ δηλαδή, ο ιδιοκτήτης της βίλας βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 100.000 μόνο από τα εισιτήρια μερικών δεκάδων θαμώνων...

Βλέπετε οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι για όλα τα γούστα... και για ξινά και για γλυκά. Άσε που υπάρχουν και τα εξτραδάκια.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει το προφητικό μήνυμα του πιλότου πριν τον θάνατο του (pics)