ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στον… απόπατο η Δικαιοσύνη - Δικογραφίες στοιβαγμένες στις τουαλέτες

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Στον… απόπατο η Δικαιοσύνη - Δικογραφίες στοιβαγμένες στις τουαλέτες

Όταν η Δικαιοσύνη πάει… τουαλέτα - Τραγικές εικόνες στα δικαστήρια της Ευελπίδων κατέγραψε το Newsbomb.gr  - Δικογραφίες αραδιασμένες μέσα σε τουαλέτες! 

Μια εικόνα ντροπής και τουλάχιστον χιλιάδων αποδείξεων κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης, κ. δικαστές κ. εισαγγελείς κ. δικηγόροι για το επίπεδο της υλικοτεχνικής υποδομής της Δικαιοσύνης και όχι μόνο, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb.gr!

Αν αυτή η εικόνα ,φτάσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, φαντάζεστε ,εκτός από ρεζίλι, τι άλλο θα γίνει;

Δικογραφίες στοιβαγμένες και κλειδωμένες στις τουαλέτες του δευτέρου ορόφου του Κτηρίου 13, της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενός κτηρίου που βρίσκεται ήδη σε καραντίνα από την περασμένη εβδομάδα, αφού εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού !

Dikografies1.jpg

Δικογραφίες που …χάνονται, δικογραφίες που κινδυνεύουν να καταστραφούν αν πλημμυρήσουν οι τουαλέτες και η εξυπηρέτηση των πολιτών άκρως προβληματική!

Dikografies2.jpg

Με μια κουβέντα «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται»!

Και την ίδια ώρα ,δικαστές ,δικηγόροι και υπουργείο ερίζουν για τον αν πρέπει να είναι ανοικτά ή κλειστά τα δικαστήρια λόγω covid!

Η κατάσταση που επικρατεί στο εν λόγω κτήριο είναι τουλάχιστον τραγική και επικίνδυνη , για την υγεία των πολιτών αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης, αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, δικογραφίες φαίνονται να κάνουν φτερά , με αποτέλεσμα να μην μπορούν διάδικοι να λάβουν αντίγραφα για να προχωρήσουν στην άσκηση περαιτέρω νομικών ενεργειών και άρα να χάνονται προθεσμίες.

Ειδικότερα ,από τον περασμένο Σεπτέμβριο αναζητάμε μια συγκεκριμένη δικογραφία, και ακόμη την ψάχνουν!

Την πρώτη φορά που την αναζητήσαμε είχε σπάσει, άκουσον- άκουσον το κλειδί της τουαλέτας και έπρεπε να έρθει κλειδαράς.

Την δεύτερη φορά δεν μπορούσαν να βρουν και την τρίτη φορά και πάλι ο υπάλληλος δεν ήξερε που είναι το κλειδί! Ακόμα βέβαια περιμένουμε να μας τηλεφωνήσει για να μας πει ότι την βρήκε!

Στο αρχείο του δευτέρου ορόφου φυλάσσονται δικογραφίες αστικών υποθέσεων και υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος να εξυπηρετεί.

Και δεν είναι μόνο ότι δικογραφίες που μπορεί να ..εξαφανιστούν ,υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να γίνει μια πλημμύρα στις τουαλέτες και να καταστραφούν ολοσχερώς!

Ένας κουβάς της καθαρίστριας που μπαινοβγαίνει εκεί μέσα να κυλήσει και έγινε η ζημιά!

Και ερωτάμε ,υπάρχουν ή όχι τουλάχιστον πειθαρχικές ευθύνες γιατί υπάρχουν πιθανότατα και ποινικές, αν ένας πολίτης στραφεί εναντίον της Διοίκησης, είτε διότι έχει χαθεί η δικογραφία που τον αφορά είτε γιατί διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, είτε γιατί δεν εξυπηρετείται άμεσα;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Κορονοϊός: Σοκαριστική έρευνα - Δείτε πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στην Αττική