ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Παίρνουν πριβέ «Ράμπο» να σώσουν τα παιδιά τους από την κόκα!

Παίρνουν πριβέ «Ράμπο» να σώσουν τα παιδιά τους από την κόκα!

Στα δίχτυα εμπόρων ναρκωτικών έχουν πέσει παρέες εφήβων από καλές οικογένειες των Βορείων Προαστείων και οι γονείς τους επιστρατεύουν μυστικούς ιδιωτικούς αστυνομικούς

Του Ειδικού Συνεργάτη

Μυστικούς ιδιωτικούς αστυνομικούς, επιστρατεύουν οι πλούσιοι τις Αττικής, προκειμένου να παρακολουθούν τα παιδιά τους. Ο λόγος απλός και σοβαρός. Τα παιδιά των καλών -και κυρίως των βορείων- προαστίων τις Αττικής, το έχουν ...ρίξει στην κόκα!

Ο 35χρονος ταξιτζής από τη Νέα Σμύρνη είχε τύχη εκείνη την ημέρα. Πήρε κούρσα από την πλατεία Μαβίλη για την Νέα Ερυθραία. Αφού αποβίβασε ετοιμάστηκε να πάρει στροφή για να κατεβεί στην πιάτσα απέναντι από του Θανόπουλου.

«Εσύ με το σκουλαρίκι. Είσαι ελεύθερος; Κατεβαίνω στο κέντρο...», του είπε μια πανέμορφη κοπέλα που δεν ήταν πάνω από 17 χρονών. Μόλις μπήκε στο ταξί η πιτσιρίκα φάνηκε ότι είχε όρεξη για κουβέντα. Άρχισε από το άρωμα του οδηγού, ρώτησε γιατί είχε ξυρίσει το κεφάλι του, τι τον έκανε κι είχε σκουλαρικάκι στο δεξί αυτί, αν ήταν "straight" ή κάτι άλλο και ούτω καθεξής.

Ο ταξιτζής συμμετείχε στη συζήτηση κι άρχισε να αντιστρέφει στην πιτσιρίκα τα ερωτήματα. Έμαθε ότι ξόδευε όσα λεφτά «γούσταρε» επειδή της «τα δίνει η μαμά», ο μπαμπάς είναι χαμένος στη δουλειά, δεν την έλεγχαν από το σπίτι, της αρέσει να βολτάρει στο Γκάζι και στο Θησείο, η κολλητή της είχε γκόμενο αλλά έπαιζε και μ' ένα «θείο» ενώ εκείνη έκανε έρωτα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι πίσω από τη Νομική με ένα Καρδιτσιώτη που γνώρισε από το Facebook.

Ο 35χρονος σκεφτόταν ότι όλο αυτό ήταν φλέρτ. Την κοίταξε από το καθρέφτη και χώθηκε στη 17χρονη: «Σου αρέσουν τα "ντούκια", οι φυσιολογικοί ή οι λίγο μεγαλύτεροι που έχουν εμπειρίες;» για να πάρει μια απάντηση που τον αποστόμωσε. «Άμα είμαι "φτιαγμένη" καραφλάκο θέλω μόνο να το απολαμβάνω και να βρίζω τον πατέρα μου που μ' έχει παρατήσει. Δεν βλέπω ποιος είναι...», του είπε.

Έτσι έμαθε πώς πολλά παιδιά που βρίσκονται στα καλύτερά τους χρόνια έχουν εγκλωβιστεί στον κόσμο των παραισθήσεων από μοναξιά και απογοήτευση, χωρίς συναίσθηση. Ο ταξιτζής έδωσε ευγενικά την κάρτα του στην κοπέλα για να την ξανανεβάσει στο σπίτι της αν ήθελε. Έτσι έγινε. Την πήρε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα από την Πειραιώς κοντά στο Γκάζι και την ανέβασε «κομμάτια» στο σπίτι της. Δύο ημέρες μετά, πήρε το θάρρος κι ενημέρωσε τους γονείς της για όσα του εξομολογήθηκε η 17χρονη.

Ιδιωτικοί αστυνομικοί

Η αποκάλυψη αυτής της ιστορίας έφερε στο φως μια οικτρή πραγματικότητα. Ο εφιάλτης των ναρκωτικών πλανιέται στις «ακριβές» συνοικίες τις πόλης, καθώς εκεί υπάρχει ακόμα χρήμα και οι έμποροι των «λευκών ονείρων» έχουν ήδη απλώσει εκεί τα δίχτυα τους.

Μετά το περιστατικό αυτό, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, αποκαλύφθηκε ότι κι άλλοι γόνοι πλούσιων οικογενειών έχουν πέσει στα δίχτυα των εμπόρων ναρκωτικών. Έχουν την ευχέρεια να απολαμβάνουν καθημερινό χαρτζιλίκι τις τάξεως των 100 ευρώ και αποτελούν πρώτης τάξεως λεία.

Όπως πληροφορούμαστε, μαθητές λυκείου έχουν αρχίσει την χρήση ναρκωτικών. Έφηβοι 15, 17 και 18 ετών δοκίμασαν αρχικά χασίς και στη συνέχεια έπεσαν στην κόκα. Ιδιωτικός Αστυνομικός με πείρα στης παρακολουθήσεις και στην εξάρθρωση οργανωμένων κυκλωμάτων διακινητών προσλήφθηκε από γνωστό επιχειρηματία, να παρακολουθεί το παιδί του, την κόρη του η οποία έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά.

Ο επιχειρηματίας αυτός έμαθε ότι δεν είναι ένα ή δύο τα περιστατικά αλλά από την έρευνα του ιδιωτικού αστυνομικού προκύπτει ότι κοντά σε σχολεία των βορείων προαστίων (ιδιωτικά και δημόσια) οι διακινητές τις «λευκής σκόνης» στην κυριολεξία κάνουν πάρτι. Περιμένουν την πελατεία τους, πλουσιόπαιδα του Λυκείου που δεν τους έχει αγγίξει η οικονομική κρίση.

Ο «Ράμπο» της 15χρονης

Λίγο πριν λήξει η φετινή σχολική χρονιά, αρκετοί γονείς με «βαρύ» πορτοφόλι ανέθεσαν σε ιδιωτικούς αστυνομικούς να γίνουν «σκιά» των παιδιών τους είτε επειδή πρόσεξαν περίεργη συμπεριφορά, είτε λόγω κάποιου «κρούσματος» στην παρέα.

Κι όταν λέμε για παρακολουθήσεις εννοούμε ότι οι «Ράμπο» αναφέρουν χαρτί και καλαμάρι τι κάνουν τα ανήλικα αγόρια και κορίτσια, τα φωτογραφίζουν και ελέγχουν ακόμα και τα κινητά τους.

«Το γεγονός πως αυτά τα παιδιά, έχουν την δυνατότητα να έχουν στην τσέπη τους αρκετά χρήματα για το καθημερινό τους χαρτζιλίκι, τα κάνει ευάλωτα στους «μοναχικούς λύκους» που γυροφέρνουν το «κοπάδι» και περιμένουν ποιο από τα παιδιά θα ξεμακρύνει ώστε να το μπλέξει στα δίχτυα του» σχολιάζει ιδιωτικός αστυνομικός, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε να γίνει η «σκιά» 15χρονης κόρης γνωστού Έλληνα επιχειρηματία.

Ο πατέρας το τελευταίο διάστημα, είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη του και έτσι αποφάσισε να απευθυνθεί σε ιδιωτικό αστυνομικό προκειμένου να δει τι συμβαίνει.

Έτσι λοιπόν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έγινε στην κυριολεξία η «σκιά» του παιδιού με αποτέλεσμα να διαπιστώσει τι παίζεται έξω από σχολεία της «καλής Αθήνας». Στην καλύτερη περίπτωση, ομάδες μαθητών του λυκείου στριμώχνονται στις τουαλέτες για «μπάφο» στο διάλειμμα. Σε βαριές περιπτώσεις μαθητές τραβούν «μυτιές» κόκας την οποία προμηθεύτηκαν στην πιο κάτω πλατεία από το «ντίλερ» με το σταθερό πόστο.

Βέβαια και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας τις 15χρονης έχει ήδη ενημερωθεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κόρη του ενώ τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ιδιωτικός αστυνομικός όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί έξω από τα σχολεία συγκεκριμένων περιοχών των Βορείων Προαστίων, θα ενημερώσει και τις Αρχές όταν ολοκληρώσει την έρευνα του.