ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Όλα στο φως: H απόρρητη έκθεση για το «Ερρίκος Ντυνάν» και ο ύποπτος ρόλος του Χαράλαμπου Αθανασίου

Όλα στο φως: H απόρρητη έκθεση για το «Ερρίκος Ντυνάν» και ο ύποπτος ρόλος του Χαράλαμπου Αθανασίου

Έρχεται στο Newsbomb.gr η αποκάλυψη της χρονιάς για τις ατασθαλίες της διοίκησης Ανδρέα Μαρτίνη, που οδήγησαν στη... δωρεά του νοσοκομείου σε ιδιωτικά χέρια

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το όργιο κακοδιαχείρισης στα οικονομικά του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», έρχονται στο Newsbomb.gr και θα προκαλέσουν όχι απλά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, αλλά –σίγουρα- και πολιτικές εξελίξεις, αφού από την έρευνα και τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, φαίνεται πως υπήρξε «επιχείρηση» συγκάλυψης των ευθυνών της διοίκησης Μαρτίνη από κορυφαίο υπουργό της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ.

Το Newsbomb.gr θα δημοσιεύσει όλα τα στοιχεία της απόρρητης έκθεσης απόρρητης έκθεσης της εταιρείας ορκωτών λογιστών, οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία του «Ερρίκος Ντυνάν». Ένα πόρισμα – φωτιά για τον Ανδρέα Μαρτίνη και τη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και για την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ολόκληρη η έκθεση των ορκωτών λογιστών έφτασε στα χέρια του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος –ωστόσο- αν και θα περίμενε κανείς να κινήσει γη και ουρανό για να παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές, φέρεται όχι απλώς να μην έκανε την παραμικρή ενέργεια, αλλά να «κλείδωσε» το φάκελο σε κάποιο συρτάρι.

Η αποκάλυψη των στοιχείων της έκθεσης θα προκαλέσει σοκ στον ελληνικό λαό, καθώς θα γίνουν όλοι οι πολίτες μάρτυρες ενός απίστευτου σκανδάλου διασπάθισης δημοσίου χρήματος και κατάχρησης εξουσιών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει το «Ερρίκος Ντυνάν» και να καταλήξει σε «ιδιωτικά χέρια» μέσω πλειστηριασμού.

Οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την «εκτροφή» και την προστασία της διοίκησης Ανδρέα Μαρτίνη είναι τεράστιες και η έρευνα του Newsbomb.gr, τόσο για τις ατασθαλίες και την κακοδιαχείριση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, όσο και για τα σκάνδαλα στο «Ερρίκος Ντυνάν» θα αναδείξει όχι μόνο πολιτικές, αλλά ακόμα και... ποινικές ευθύνες που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να αφήσουν... αδιάφορες τις εισαγγελικές αρχές της χώρας.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου και όσοι ακόμα αποδειχθεί πως έκαναν... πλάτες στον Ανδρέα Μαρτίνη και τα σκάνδαλα της διοίκησής του, έχουν ήδη πολλούς λόγους για να χάσουν τον ύπνο τους...

Ασυλία τέλος...

Μείνετε συντονισμένοι...

Σχετικές ειδήσεις