Ο υπουργός, ο «μπροστάρης» Ντούβλης και μια σχέση γεμάτη Off Shore;

Newsbomb

Είναι φανταστική αυτή η περιπέτεια, όπως φανταστικό θα χαρακτηρίσετε -προφανώς- και το νέο «τσίμπημα» της αράχνης…

Δυστυχώς για εκείνους που έχουν λερωμένη τη φωλίτσα τους (σ.σ. ενίοτε και την ερωτική, αλλά δεν θα ασχοληθούμε σήμερα με αυτή), δεν μπορούν με τίποτα να ξεφύγουν από τα δίχτυα της αράχνης.

Μπορεί τα «τσιμπήματά» της να αργούν, όταν όμως μπλεχτεί κάποιος στον ιστό της, δεν ξεμπλέκει με τίποτα…

Μπλεγμένος, λοιπόν, στα δίχτυα της αράχνης από σήμερα και ένας ακόμη υπουργός, τον λες και πρωτοκλασάτο, ο οποίος αρέσκεται να αποποιείται ευθυνών και να δραστηριοποιείται σε ουκ ολίγους τομείς.

Στον ιστό της αράχνης, λοιπόν, μπλέχτηκαν αρκετές πληροφορίες που θέλουν υπουργό να έχει βρει τον άνθρωπό του, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ώστε να καλύπτει τα ίχνη του, σε σχέση με την έντονη επιχειρηματική και όχι μόνο δραστηριότητα που παρουσιάζει.

Βλέπετε, ως πολιτικός δεν μπορεί και δεν πρέπει (όχι πως θα ήταν ο πρώτος ή θα είναι ο τελευταίος) να έχει στην κατοχή του off shore εταιρείες. Εκείνος, λοιπόν, φαίνεται – αν ευσταθούν όσα έφτασαν στα «δίχτυα» της αράχνης - πως κατόρθωσε να αποκτήσει τον προσωπικό του «αυτοφωράκια» και να «συνεργαστεί» με επιχειρηματία υπαρκτό και όχι… μαϊμού, ο οποίος είναι αυτός που σηκώνει στις στιβαρές του πλάτες όλο το ειδικό, το ηθικό και φυσικά το υλικό βάρος, της εντονότατης επιχειρηματικής δραστηριοποίησης του υπουργού.

Λέγεται, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για μία, αλλά για περισσότερες off shore εταιρείες, διάσπαρτες στους πανέμορφους φορολογικούς παραδείσους αυτής της Γης…

Λέγεται, ακόμα, πως μπροστάρης αυτής της όμορφης επιχειρηματικής σχέσης και δράσης είναι ο Χρήστος Ντούβλης.

Αυτό που δεν λέγεται, είναι πως οι αποκαλύψεις της αράχνης που θα ακολουθήσουν, θα προκαλέσουν ένα ακόμη πολιτικό… σοκ, καθώς πολύ σύντομα θα δείτε και τα πρώτα στοιχεία που πιστοποιούν αυτό το επιχειρηματικό και όμορφα καμουφλαρισμένο, σύμπλεγμα επιχειρηματικής… φοροαποφυγής!

Πηγή: blackwidowblog.com

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved