ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκλειστικό: Πολιτικοί και άλλοι δημοσιογράφοι στις συζητήσεις του κυκλώματος των εκβιαστών!

Αποκλειστικό: Πολιτικοί και άλλοι δημοσιογράφοι στις συζητήσεις του κυκλώματος των εκβιαστών!

Εκτός από τα ονόματα που έχουν αποκαλυφτεί μέχρι τώρα από τις συζητήσεις που είχε το κύκλωμα των κατηγορούμενων ως εκβιαστών δημοσιογράφων, υπάρχουν στο πλουσιότατο υλικό της δικογραφίας και άλλα τρανταχτά ονόματα!

Ποιους εννοεί ο Παππάς με το «εκβιαστές των σαλονιών»; - Η αποκάλυψη των ονομάτων των πολιτικών θα προκαλέσει πολιτική θύελλα

Έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι μεταξύ αυτών είναι και πολιτικοί και συγκεκριμένα δύο πρώην υπουργοί, καθώς και άλλα ονόματα δημοσιογράφων.

Φαίνεται απ’ τις συζητήσεις ότι το κύκλωμα είχε πολλές και ηχηρές διασυνδέσεις, τις οποίες προσπαθούσε να αξιοποιεί προκειμένου να προωθεί τις «δουλειές» του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι η αποκάλυψη των ονομάτων των πολιτικών θα προκαλέσει πολιτική θύελλα και θα είναι μια ηχηρότατη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να σπεκουλάρουν και να επενδύσουν πολιτικά.

Στο μεταξύ έχει προκαλέσει εντύπωση και συζητήσεις η αναφορά του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά σε «εκβιαστές των σαλονιών» εκτός των «εκβιαστών των υπονόμων», τους οποίους μάλιστα απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Διότι ως «εκβιαστές των σαλονιών» προφανώς δεν εννοεί δημοσιογράφους του φυράματος των τριών συλληφθέντων και κατηγορουμένων, αντίθετα μάλλον αναφέρεται σε άτομα «υπεράνω υποψίας», τα οποία δεν εκβιάζουν με τον ωμό τρόπο των τριών, αλλά χρησιμοποιούν πιο «εξευγενισμένες» μεθόδους, καλυπτόμενα από «υψηλές» διασυνδέσεις.

Διασυνδέσεις μιντιακές, διασυνδέσεις και πολιτικές, αφού πολλές απ’ τις εκβιαστικές «αποκαλύψεις» τους τις περιέφεραν στη Βουλή, υπό μορφή ερωτήσεων, συγκεκριμένοι βουλευτές…

Και μάλιστα αξίζει να επισημανθεί η αναφορά του Ν. Παππά σε εκβιασμούς που δέχονταν από αυτούς τους «εκβιαστές των σαλονιών» επί μήνες…

Ίσως όταν κατατεθούν μηνύσεις να αποκαλυφθούν πολλά…

Ρoή Ειδήσεων