ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στα… 4 ο Καμμένος αγκαλιά με την Rothschild

Στα… 4 ο Καμμένος αγκαλιά με την Rothschild

Η ιστορία κάνει κύκλους και φέρνει ανατροπές, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή σοφία: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις»

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ROTHSCHILD ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. - ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Του ειδικού συνεργάτη Βαγγέλη Μπότσαρη

Ο κ. Καμμένος πάει τώρα χέρι – χέρι με τα σκοτεινά συμφέροντα και τα γεράκια των χρηματαγορών που ο ίδιος κατήγγειλε πριν από χρόνια.

Αντιμνημονιακός , καταγγέλλοντας Νενέκους, προδότες και Γερμανοτσολιάδες ο «πολλά βαρύς» Πάνος Καμμένος σάρωνε την Επικράτεια από το 2012, καταγγέλλοντας τους ντόπιους και ξένους συνωμότες που στραγγαλίζουν την χώρα...

Μεταξύ των όσων κατήγγελλε ο κ. Καμμένος ήταν βεβαίως το ίδρυμα Rothschild, αλλά και η Goldman Sachs και οι σχέσεις τους με τις ελληνικές, μνημονιακές κυβερνήσεις.

Όμως ο τροχός γυρίζει και σήμερα η κυβέρνηση του κ. Καμμένου συνεργάζεται και πληρώνει από το υστέρημα του λαού την Rothschild!!!

Δυστυχώς για τον κ. Καμμένο η κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Σε συγκέντρωση οπαδών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ιερισσό στην Χαλκιδική τον Μάρτιο του 2013 ο Πάνος Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θυμάστε τον γενικό διευθυντή των ορυχείων τον κ. Τέρι, δεξί χέρι του ιδρύματος Rothschild και των εταιρειών και πρώην υπάλληλος του Goldman Sachs, αυτοί δηλαδή που μαζί με τους ντόπιους προδότες μας στήσανε την ιστορία με τα Μνημόνια και καθυποτάξανε τον ελληνικό λαό....»

Καλπάζοντας για την επερχόμενη από τότε Συγκυβέρνηση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συνέχισε να κατακεραυνώνει τους Rothschild και στα τηλεοπτικά studios. Στην εκπομπή Ενικός στις 30/04/2012 απαντώντας σε ερώτηση πολίτη ποιοι κατέχουν το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος ο Πάνος Καμμένος απάντησε: «Η οικογένεια Rothschild ελέγχει την Τράπεζα της Ελλάδος και επίσης μέσο αυτής ελέγχει το χρυσό της Ελλάδας... Η οικογένεια αυτή εμπλέκεται από το 1827...Η νέα τάξη πράγματων που επιβουλεύεται την Ελληνική κυριαρχία πρέπει να καταλάβει ότι το Ελληνικό έθνος θα αντιδράσει στον σχεδιασμό εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού όπως και αν λέγονται...»

Οι Rothschild είναι μια οικογένεια που από το 1743 δραστηριοποιείται αρχικά στο εμπόριο και στην συνέχεια στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα στην κεντρική Ευρώπη και με την πάροδο των χρονών στα περισσότερα σημεία του πλανήτη. Η οικογένεια επεκτάθηκε και στην Ελλάδα. Οι Rothschild συµµμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο πρώτα δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς µετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.

Ο χρηματιστής Max de Rothschild ήταν μεταξύ των Εβραίων που εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα μετά το 1834 και την ανακήρυξη της Αθήνας ως πρωτεύουσας του ανεξάρτητου κράτους, συµµμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα, ενώ το 1890 ένας ακόμη Rothschild, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας στην Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο του 2017, η στάση του Αλέξη Τσίπρα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Παρίσι και οι ιδιωτικές συναντήσεις με την Rothschild και την L’Oréal, προκαλούν θύελλά αντιδράσεων. Την συνάντηση αυτή επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η εκ των επικεφαλής του τμήματος εταιρικών σχέσεων της Rothschild κ. Caroline Nico επιβεβαιώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της τράπεζας στις 30 Ιανουαρίου στο Παρίσι. «Η Rothschild & Co δεν θα προβεί σε κανένα περαιτέρω σχόλιο επί του θέματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο κατά τα αλλά λαλίστατος και λάβρος Πάνος Καμμένος έκανε...τον Κινέζο . «Απορία ψαλτού βήξ»... για τον υπερ. πατριώτη Υπουργό Εθνικής Άμυνας που συνέχισε και από του βήματος της Βουλής να προκαλεί.

Η δημοσιοποίηση της απόφασης (www.diavgeia.gov.gr ) του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαρά, στις 16/05/2017, με την οποία αναθέτει, με αμοιβή και bonus 3.2 εκ ευρώ, στην Rothschild την προετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς κεφαλαιαγορές,φαίνεται ότι βρήκε έτοιμο τον Πρωταθλητή της Κωλοτουμπας στα... 4!!!

Σχετικές ειδήσεις